; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Razvan Fodor a dat primele poze cu fetiţa lui

29 March 2011

razvan-fodor-copilRăzvan Fodor şi soţia lui, Irina, şi-au dus în weekend fetiţa de doar câteva zile acasă, în camera special pregătită pentru ea. La plecarea din spital, părinţii au fost ajutaţi de naşa fiicei lor, Diana, dar şi de fiul acesteia, curios să vadă tot ce se întâmplă.

Mi-am dorit foarte mult să-mi aduc fetele acasă, să-i prezint Dianei camera ei, să ştiu că totul e în ordine. Am mers la spital împreună cu naşii şi am fost atât de emoţionat. Diana este mică, fragilă, mi-a fost teamă să o ating. Soţia mea este însă o mamă înnăscută, se descurcă minunat şi stau foarte liniştit când o văd cât de pricepută este', a povestit Răzvan.

Fericitul tătic s-a pregătit din timp pentru sosirea pe lume a Dianei. Irina s-a ocupat personal de zugrăvit şi aranjat camera ei, eu am cumpărat mobila. Am reuşit să rezolvăm la timp toate micile probleme apărute şi acum ne bucurăm de prezenţa celei mici în casa noastră. Studioul meu mic, de fost burlac, a fost acum modernizat, aranjat, s-a transformat în casa unei familii. Şi asta mă face foarte fericit', a zis actorul din Iubire şi onoare'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare