; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Răzvan, Dani şi Daniela Crudu au bătute în cuie planurile de Sărbători

20 December 2010

Crăciun de poveste la Neatza…'

În prima zi de Crăciun, aveţi de făcut două lucruri: să vedeţi ce v-a lăsat Moş Crăciun sub brad şi să urmăriţi ediţia specială Neatza cu Răzvan şi Dani', de la Antena 1. Matinalii v-au pregătit multe surprize… de poveste.

.

Răzvan şi Dani ne-au obişnuit deja cu emisiuni frumoase cu glume bine făcute, cu invitaţi care au ceva de zis, cu reţetele lui Vlăduţ care îţi lasă gura apă şi cu prezenţa sexy a Danielei. Ei nu fac excepţie nici pe 25 decembrie, când, începând cu ora 11, prezintă o ediţie specială cu invitaţi de poveste de la Ileana Cosânzeana la… Moş Crăciun.

Până la straiele lui Dănilă Prepeleac (Răzvan), Prâslea (Dani) şi Scufiţa Roşie (Daniela), cei trei au îmbrăcat pentu TVmania costumaţia pentru schi. Intraţi în jocul de-a vacanţa de iarnă, cei trei ne-au povestit ce planuri au de Sărbători.

De Crăciun merg la Reşiţa, să îmi văd părinţii, fratele. O fac din ce în ce mai rar şi asta mă cam sperie', ne-a zis Dani, iar Răzvan petrece tot în familie: Mă bucur de statutul de musafir, acasă, şi-mi adun puterile şi gândurile'.

Singura care are un Crăciun dublu' e Daniela: Pe cel de prânz îl sărbătoresc în familie şi mai fac un Crăciun seara cu prietenii'. Situaţia devine însă mai animată pentru băieţi de Revelion. Anul ăsta voi schia şi pe zăpadă, şi pe apă. Sper că nu e ultimul când îmi permit. Mă va însoţi şi iubita mea (Mihaela Rădulescu –n.r.), pentru că lucrurile frumoase sunt doar cele făcute lângă omul potrivit', ne-a mărturisit Dani.

.

Citeşte textul integral în revistă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare