Homepage  / Știri / Televiziune

Răzvan Ciobanu părăseşte juriul show-ului „Bravo, ai stil!”

Răzvan Ciobanu părăseşte juriul show-ului „Bravo, ai stil!”

de Redactia Tvmania

Răzvan Ciobanu, unul din cei patru jurați de la „Bravo, si stil!” părăsește show-ul de la Kanal D, în care a avut o contribuție semnificativă, pentru a se dedica total business-ului său personal.

 

a fost singurul proiect TV din care mi-am dorit să fac parte. Din nefericire pentru mine, activitatea mea ca designer și clienții mei au avut de suferit.  Așa că am ales ca pentru o perioadă să mă ocup exclusiv de atelier, clienți și colecții noi. Dar sunt recunoscător celor din famila Kanal D că au avut încredere în mine să îmi pună pe umeri așa o parte importantă din show. Sigur că rămân deschise și poate vom mai avea colaborări în viitor. Acum am nevoie să petrec timp cu mine ca designer. Sigur că nu a fost o decizie simplă. Dar asta simt că trebuia să fac. este, practic,  pe care l-am crescut și la care am contribuit trei sezoane. Mulțumesc echipei pentru că a crezut în mine!”, a spus Răzvan Ciobanu.

 

Designerul a adus mereu în intervențiile sale din emisiune argumente solide si a avut un aport real in formarea tinerelor concurente de pe scena show-ului devenit un adevărat fenomen in România.

Razvan Ciobanu a creat brand puternic, gratie colectiilor lansate si apreciate de public si a experienței  acumulate in industria modei. Avand prima prezentare a unei colecții  la varsta de 19 ani si fiind etichetat drept „copilul rebel” al modei romanesti, acesta continua sa impresioneze prin eleganta, versatilitatea si extravaganta creatiilor sale, rămânând un reper in moda autohtonă si nu numai.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton