; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Razi Gogonea aduce mișcările „Matrix” la PRO TV

30 June 2011

Razi Gogonea, românul care i-a impresionat pe britanici cu mişcările sale gen Matrix' şi care a reuşit să ocupe locul patru în finala concursului Britains Got Talent' este invitatul lui Cătălin Măruţă, în cadrul emisiunii de joi, 30 iunie.

Românul va prezenta la Happy Hour' două dintre dansurile cu care a cucerit publicul din Marea Britanie.

Razi vine pe Happylica pentru a le povesti telespectatorilor ProTV cum a început povestea lui și cum a ajuns să fie atât de cunoscut.

Alături de el, în platoul emisiunii, se vor afla şi câţiva dintre finaliştii de la Românii au talent', Narcis Ianău, Cosmin Agache, Robo şi marele câştigător, Adrian Ţuţu. Aceștia vor împărtăși și ei ce înseamnă experiența unui show de acest gen și cum îți poate el schimba întreaga viață.

Razi Gogonea a crescut în București, dar la vârsta de 19 ani a ales să plece din țară în încercarea de a deveni un dansator celebru. Și-a încercat norocul și la câteva show-uri din România dar, spune el, nimeni nu i-a remarcat atunci talentul.

Visul lui este să ajungă să joace și să danseze în filme. Cum i s-a schimbat viața după participarea la „Britains Got Talent' și care sunt planurile lui de viitor sunt câteva dintre întrebările la care Razi va răspunde joi, 30 iunie, începând cu ora 17:45, la Happy Hour'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare