; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Star wars jjabrams los ultimos jedi

„Războiul stelelor” reîncepe înainte de a se termina cu adevărat

30 September 2019

După ce studiourile Disney au achiziționat în 2009 studiourile Marvel, iar în 2012 studiourile Lucasfilm (compania producătoare a francizei „Războiul stelelor'), contra sumei de 4,05 miliarde de dolari, altă poveste din saga lui Luke Skywalker se ivește la orizont. 

Doi giganți în materie de producție cinematografică, mai precis Kevin Feige, președintele studiourilor Marvel încă din 2007, și Kathleen Kennedy, președinta studiourilor Lucasfilm, își unesc acum ideile pentru a continua franciza „Războiul stelelor' sub egida conglomeratului Disney. Kathleen Kennedy intenționa, de altfel, de mai mult timp să inaugureze o nouă eră a producțiilor celebrei francize. Aceasta va fi o surpriză uriașă pentru toți cei care credeau că vor asista la încheierea poveștii, o dată cu lansarea ultimului film din serie, „Star Wars: The Rise of Skywalker', care va avea premiera americană pe 20 decembrie (și va intra simultan și la noi pe ecrane, cu titlul „Star Wars: Skywalker – Ascensiunea'). 

„Suntem încântați de proiectele lui Kathy și ale echipei de la Lucasfilm, și nu mă refer doar la «Războiul stelelor», ci și la «Indiana Jones», precum și la proiecte care țin de alte segmente ale companiei, incluzând «Children of Blood and Bone», proiectul Emei Watts și al celor de la Fox', s-a grăbit să sublinieze Alan Horn, copreședintele și directorul de creație al studiourilor Disney. „Cu ocazia lansării ultimei părți din saga lui Luke Skywalker, Kathy urmărește să deschidă o nouă epocă a acesteia. Știind ce fan înrăit e Kevin (Feige – n.n.), proiectul acestor doi producători extraordinari de a-și uni forțele pentru a lucra la un nou film «Războiul stelelor» are foarte mult sens', a mai adăugat Horn.

Cum în urma achiziției companiilor Marvel și Lucas, studiourile Disney au preluat și divizia Lucasfilm care se ocupă de produsele de consum inspirate de franciză, sensul unor astfel de continuări e mai mult decât evident. Rămâne de văzut cum vor putea ține fanii socoteala tuturor aventurilor trecute, prezente, viitoare și foarte, foarte îndepărtate ale lui Luke Skywalker. 

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare