; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Războiul socru-ginere din clanul Focker continuă în “O familie de coşmar”

20 December 2010

Socrul cel de toate zilele

Eterna confruntare dintre socrul Robert De Niro şi ginerele Ben Stiller ia amploare în „O familie de coşmar', comedia programată pentru lansare în Ajunul Crăciunului.

.

Nu poţi să-ţi alegi rudele, iar uneori nici nu prea ai cum să le eviţi. Ajuns în vizită în casa familiei Focker, Jack Byrnes (Robert De Niro) demonstrează că ultimii zece ani nu i-au alungat suspiciunile faţă de cel care a avut neşansa să-i devină ginere.

De când s-a căsătorit cu Pamela (Teri Polo), Greg (Ben Stiller) jonglează cu responsabilităţile şi se întreabă dacă va fi un tată bun pentru gemenii ajunşi la vârsta de cinci ani. Decizia lui de a-şi lua un al doilea job la o companie farmaceutică – unde se împrieteneşte cu Andi (Jessica Alba) – îl intrigă pe fostul agent CIA, care-l exclude pe ginerele său din „cercul încrederii'.

Noua comedie se doreşte a fi mai matură decât primele două titluri ale francizei, „Un socru de coşmar' (2000) şi „Doi cuscri de coşmar' (2004), şi se leagă de probleme întâmpinate de cupluri pe parcursul căsniciei.

.

Citeşte textul integral în revistă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare