; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Războiul mocnit din familia lui Tom Cruise

14 August 2010

Se pare că situaţia nu este tocmai roz între Isabella (17 ani), fata adoptată a lui Tom Cruise, şi mama ei vitregă, Katie Holmes. Presa străină scrie că adolescenta vrea înapoi la Nicole Kidman.

.

Katie Holmes Suri Isabella CruiseKatie Holmes (31 de ani) a făcut tot posibilul pentru a convinge lumea că se înţelege de minune cu cei doi copii adoptaţi ai lui Tom Cruise (48 de ani), Isabella Jane (17 ani) şi Connor Anthony (15 ani).

Actriţa a tot declarat că Bella şi Connor – care au rămas, în mod ciudat, în grija lui Cruise după divorţul de Nicole Kidman, în 2001 – îi spun „mamă'.

Detaliile acordului de custodie între Kidman şi Cruise nu au fost făcute publice, dar cei doi adolescenţi îşi petrec majoritatea timpului alături de tatăl lor, fiind crescuţi după normele scientologice îmbrăţişate de actor.

Dar după ce va împlini 18 ani (în decembrie, mai exact), Isabella ar vrea să scape de mediul în care trăieşte şi să se mute în Nashville (Tennessee), la mama ei, decizie cu care Tom Cruise nu este deloc de acord.

Publicaţia „In Touch Weekly' scrie că Bella nu se înţelege deloc cu Katie Holmes şi că abia aşteaptă să devină legal adult şi să plece.

Tom „este prins între cele două', povesteşte o sursă apropiată, şi „se luptă să o oprească pe Isabella', care simte că „nu se integrează niciodată', pentru că în timp ce tatăl ei îşi petrece timpul cu Connor, ea rămâne să facă shopping alături de Katie şi surioara ei, Suri (4 ani).

„Singura care o înţelege pe Isabella este Nicole', a continuat sursa, tânăra vorbind de câteva ori pe zi la telefon cu mama ei.

Dacă Bella s-ar muta, Tom şi Katie sunt siguri că „probabil va renunţa la studiile scientologice, pentru că Nicole (care este catolică – n.r.) li se opune'.

Evident, purtătorul de cuvânt al lui Cruise a explicat că informaţiile despre certuri între Holmes, Kidman şi copii „nu sunt adevărate' şi că Isabella nu are de gând să se mute. Dar cum nu e fum fără foc…

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare