; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Războiul din mintea Roxanei Vancea

Războiul din mintea “vecinei” Roxanei Vancea

01 March 2013

Roxana Vancea face sport zilnic. Nu, nu ceea ce vedeţi dimineaţa la matinalul Antenei 1: Roxana chiar predă sport la o şcoală generală din Bucureşti! Cum se menţine în formă vedeta şi cine e duşmanul nr. 1 al siluetei ei ne-a povestit în revista TV Satelit' care apare pe piaţă sâmbătă, 2 martie.

Nu e un secret că Roxana face sport zilnic, aşa că dacă totuşi preferaţi sala în faţa parcului (sau alergatului după autobuz), vecina' vă oferă propriul model.

Încep antrenamentul cu 30 de minute cardio (bandă, eliptică, scări), apoi îmi îndrept atenţia asupra unei grupe de muşchi (întotdeauna aleg o singură grupă de muşchi per antrenament! Nu le combin niciodată!). După antrenamentul de forţă, revin pentru încă 30 de minute la bandă'.

Inutil să vă spunem că nici dieta nu-i de neglijat. Consider că făcând sport şi mâncând sănătos poţi avea un stil de viaţă sănătos. Încerc, pe cât posibil, să nu mă abat de la niciuna dintre ele', ne spune Roxana care are, totuşi, o plăcere vinovată.

Singurele de la care, recunosc, nu mă prea pot abţine sunt dulciurile preparate de Vlăduţ. Mă lupt cu mine, cu conştiinţa mea, ca să fac faţă tentaţiei când vine vorba de dulciuri'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare