; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

HISTORY   Razboiul depozitelor

“Războiul depozitelor”, de la HISTORY, revine cu sezonul 9

29 February 2016

HISTORY va începe de mâine să difuzeze al nouălea sezon al seriei Războiul depozitelor'. Episoadele noului sezon vor fi transmise în fiecare marţi, de la 21.00.

Războiul depozitelor' este serialul care dă constant dependenţă fanilor HISTORY. În fiecare episod, cumpărătorii sunt pregătiţi pentru noi emoţii intense, deoarece această vânătoare de comori le poate aduce o mică avere.

HISTORY - Razboiul depozitelor 2

Pe întreg teritoriul Statelor Unite, proprietarii de depozite fie rămân în urmă cu plata chiriei şi trebuie să le abandoneze, fie uită complet de ele. Conţinutul acestor unităţi de depozitare trezesc interesul multora care vor să se îmbogăţească peste noapte.

HISTORY - Razboiul depozitelor 3

Printre cei care licitează depozitele misterioase se află personaje interesante, precum tineri dornici de aventură şi colecţionari, sau echipe soţ-soţie care vor să facă un profit substanţial şi rapid. La finalul fiecărui episod, ei descoperă cu uimire, în spatele uşilor închise ale depozitelor, dacă au devenit un pic mai bogaţi sau dacă au cumpărat doar obiecte menite să ajungă în coşul de gunoi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare