; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Image (40)

Războiul continuă! Julian Gil aduce noi acuzații la adresa actriței Marjorie de Sousa

23 October 2020

Julian Gil a pierdut custodia băiatului în vârstă de 3 ani pe care îl are împreună cu Marjorie de Sousa. Deși a acceptat oarecum înfrângerea, războiul dintre el și Marjorie nu s-a încheiat. 

Atunci când în presă a ajuns zvonul potrivit căruia judecătorul a declarat sentința în favoarea lui Marjorie, în cazul custodiei, actrița din „Puțin sunt și al tău', declara presei că nu dorește să spună nimic pe marginea acestui subiect întrucât nu este încă nimic sigur. 

Pe 22 octombrie, Julian Gil s-a dus la judecătoria din Ciudad de Mexico pentru a obține dosarul acestui caz. Vizibil deranjat de declarațiile fostei partenere, Julian i-a adus o serie de acuzații pe rețelele de socializare: 

„Vă aduceți aminte că s-a spus faptul că sentința a fost dată pe 21 septembrie, am spus-o și am confirmat și eu acest lucru, însă nu am putut să am actele în mână. Abia am ieșit de la tribunal, am sentința în mână și, așa cum am mai precizat este o sentință reală, finală, nu cum s-a spus că nu e încă sigură', a declarat Julian în cadrul unor story-uri pe Instagram. 

„Este sigur faptul că am pierdut custodia, de fapt nu am pierdut-o mi-a fost luată mi-a fost furată sau cum vreți voi să spuneți', a mai spus Julian care a menționat că sentința în acest caz are peste 240 de pagini. 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

¡Julián Gil ya tiene en sus manos la sentencia judicial donde se determinó que perdió la patria potestad del hijo que tiene con Marjorie Sousa! 😱📺 #VLA

A post shared by Venga la Alegría (@vengalaalegriatva) on

Gil a mai spus că la momentul oportun va oferi mai multe detelii despre acest subiect după ce va citi cu atenție actele. 

 

 

„Nu vi se pare ciudat că despre asta nu se discută? După ce timp de 4 ani m-au acuzat de toate, iar de asta nu vorbesc? Le este rușine ca oamenii să nu afle că fiului meu i s-a luat dreptul de a avea un tată', a scris Julian alături de o fotografie unde are documentul obținut din instanță. 

 
 
 Rămâne de văzut dacă Marjorie de Sousa va face în viitorul apropiat declarații despre acest subiect, însă cu siguranță dezvăluirile lui Julian Gil nu se vor opri aici.  
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare