; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Legion of Super Heroes

Războiul benzilor desenate: Warner Bros contraatacă!

12 September 2014

Un nou zvon bântuie net-ul. Warner Bros ar vrea să producă un lungmetraj cu 'Legion of Super-Heroes'.

Legion of Super-Heroes

Ideea s-a născut în urma proaspătului succes marca Marvel pe care aceaștia l-au înregistrat cu gașca din 'Gardienii galaxiei'. Warner Bros avea deja în plan să-și lărgească universul cinematografic în 2016 – 2020, dar avansul pe care l-a luat Marvel, cu filmul regizat de James Gunn, i-a forțat să-și revizuiască toate calculele.

Deocamdată, studiourile caută un scenarist bun pentru a face trecerea de pe hârtie pe ecran pentru 'Legion of Super-Heroes'. Apăruți pentru prima dată în aprilie 1958, în numărul 247 din 'Adventure Comics', 'Legiunea' este o echipă de supereroi din viitor a cărei misiune este aceea de a asigura securitatea spațiului.

Eroii principali, Cosmic Boy, Saturn Girl, Lightning Lad, Earth Man și Chameleon Girl, se întâlnesc în multe misiuni cu alți supereroi ca Superboy, Brainiac 5, Shrinking Violet, Phantom Girl… Nu au fost văzuți niciodată pe marele ecran, dar au apărut în diverse seriale tv.

Banda desenată a fost adaptată pentru prima oară pentru micul ecran în 2006, într-o versiune animată. Iar câțiva dintre membrii Legiunii au mai apărut în sezoanele 8 și 10 din 'Smallville'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare