; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ray J, bărbatul din viața lui Whitney Houston

15 February 2012

Cântărețul și starul de televiziune Ray J (31) a negat întotdeauna orice relație de iubire cu Whitney Houston, a cărei moarte a îndurerat întreaga lume artistică. Cu toate acestea, nimeni nu exclude faptul că cei doi aveau o legătură mai mult decât specială.

Zvonurile au început să circule în urmă cu patru ani, când solista piesei „I Will Always Love You' își încheia mariajul cu Bobby Brown. Mai târziu, Whitney și Ray J au fost fotografiați împreună în timp ce luau cina într-un restaurant elegant din Beverly Hills.

Tot în acea perioadă, Ray J spunea, într-un interviu acordat revistei People, că el și Whitney adorau să cânte, să asculte muzică și să vadă filme împreună. „Am ieșit să vedem <<În căutarea fericirii>>', completa artistul, citat de music.yahoo.com.

După moartea lui Whitney, Ray J nu a vrut să facă prea multe comentarii despre divă. El a recunoscut totuși că erau buni prieteni și că țineau foarte mult ca întâmplările din viața lor să nu ajungă la urechile presei.

„Întotdeauna am încercat să ne păstrăm relația cât mai privată, dar atunci când ieșeam, ea atrăgea atenția tuturor. Oricum, noi am fost prieteni și am păstrat mereu pentru noi lucrurile personale', a spus Ray J.

Artistul s-a numărat printre cei care au fost în anturajul lui Whitney în ultimele ei zile de viață. Ray J, care a trăit în trecut o poveste de iubire cu Kim Kardashian, a fost văzut, duminica trecută, dând ture în fața hotelului din Beverly Hills spunând întruna „Whitney a murit'.

Citește și:

Chaka Khan ştie de ce a murit Whitney Houston

Whitney Houston a murit înconjurată de pastile

Fiica lui Whitney Houston, dusă de urgenţă la spital

Whitney Houston a murit la doar 48 de ani

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare