Homepage  / Vedete româneşti

Ianca, fiica lui Răzvan Simion, a împlinit 20 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis prezentatorul

Ianca, fiica lui Răzvan Simion, a împlinit 20 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis prezentatorul
12

de Cristina Țapu,

Ziua de 14 august este una specială pentru Răzvan Simion. Fiica prezentatorului împlinește 20 de ani, iar acesta a profitat de ocazie pentru a-i transmite cele mai frumoase gânduri și în mediul online. Iată ce imagine a distribuit pe pagina personală de Instagram.

Răzvan Simion, mesaj emoționant pentru fiica sa, Ianca

Răzvan Simion a fost căsătorit cu Diana timp de 15 ani, iar din relația lor au luat naștere doi copii: Ianca și Tudor. Pe 14 august, Ianca a împlinit 20 de ani, iar prezentatorul a distribuit pe pagina de Instagram o fotografie în care apare alături de fiica sa și a scris un mesaj special: „Acum 20 de ani ne-am întâlnit. La mulți ani, Iancuța Prințesa!”

iancaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

După separarea de Diana, Răzvan Simion a avut o relație cu Lidia Buble preț de câțiva ani, însă cea care l-a cucerit iremediabil și l-a determinat să îmbrace pentru a doua oară costumul de mire a fost arhitecta Daliana Răducan. Pe 8 iunie 2024, cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii restrânse, la care au participat doar membrii familiei și prietenii foarte apropiați. În prezent, Răzvan și Daliana se bucură de o lună de miere departe de casă, în spectaculosul Bali.

Ianca a participat la nunta tatălui său, iar ținuta pe care a puratat-o a fost apreciată de către fani. La nunta tatălui ei cu Daliana Răducan, tânăra a purtat o rochie neagră, plisată și lungă, iar vedeta Antena 1 s-a mândrit cu fiica lui. Imaginile cu Ianca, îmbrăcată în ținuta specială pentru nunta tatălui ei, au făcut deliciul fanilor, care i-au apreciat alegerea.

Ianca a moștenit simțul umorului de la tatăl său. Atunci când avea doar 18 ani, Ianca a participat la emisiunea Iumor, în ediția în care tatăl său a fost invitat special. Fiica prezentatorului a susținut un număr de roast care a fost apreciat de către părintele său, dar și de către public.

„Întotdeauna m-ai sprijinit în tot ceea ce mi-am dorit… în ceea ce ți-ai dorit tu să fac! Tata vrea neapărat să fac stomatologie. Nu înțelege că îmi e frică de freza aia mai tare decât le e frică producătorilor de freza lui“, a spus Ianca Simion în timpul roast-ului, spre amuzamentul celor prezenți în platoul emisiunii de la Antena 1.

Fosta soție a lui Răzvan Simion s-a recăsătorit și locuiește în Timișoara

Cât despre fosta soție a lui Răzvan, Diana locuiește în prezent în Timișoară și s-a recăsătorit, la rândul ei. Deși au divorțat în urmă cu nouă ani, Diana și prezentatorul au o relație de amiciție datorită copiilor și păstrează legătura de dragul acestora.

diana bita 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 12

Diana Simion locuiește în prezent în Timișoara împreună cu cei doi copii, Tudor și Ianca, dar și de actualul soț. După ce viața ei s-a stabilizat, a absolvit Facultatea de Psihologie și și-a deschis propriul cabinet în Timișoara. Diana a obținut o medie de 9,90 la facultate, fiind extrem de mândră de realizările sale.

După divorțul de prezentatorul TV, Diana s-a retras complet din atenția publicului, concentrându-se pe familie și carieră. Totuși, ea rămâne activă pe rețelele de socializare, unde împărtășește detalii despre viața sa profesională și personală cu urmăritorii săi. Diana a păstrat numele de familie al fostului soț, Răzvan Simion, adăugându-l și pe cel al actualului soț, astfel că acum poartă numele Diana Simion Biță.

Sursă foto: Instagram – Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton