; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ferma vedetelor (1) (1)

Răsturnări de situație la „Ferma vedetelor”

11 April 2018

În această seară, de la ora 20:30, Ferma vedetelor le pregătește telespectatorilor noi răsturnări de situație! Concurenții rămași fără partener vor trebui să formeze noi echipe, iar acest lucru dă toate strategiile create peste cap și le oferă posibilitatea unor noi alianțe în lupta pentru marele premiu de 50.000 de euro. Grațiela Duban, Majda Aboulumosha, Cristi Mitrea și Dragoș Moștenescu sunt cei care vor trebui să își devină coechipieri.

 

După îndelungi certuri între Grațiela și Majda, noile echipe se formează: Grațiela Duban – Dragoș Moștenescu, Majda Aboulumosha – Cristi Mitrea. Ultima echipă pare însă urmărită de ghinion deoarece Majda se rănește la picior, iar Cristi se taie foarte rău la mână, ceea ce îi pune din start în dezavantaj și îi transformă în posibile victime sau protejați.

Nea Rață aduce preotul în fermă, așa cum își dorea Rona de foarte mult timp. Concurenții vor învăța să olărească și vor primi noile sarcini de săptămâna aceasta. Venirea Monicăi în casă le dă ocazia fermierilor de a își spune nemulțumirile. Astfel, Dinu Maxer este acuzat de colegii săi că nu se implică în muncile pe care trebuie să le ducă la bun sfârșit. De la aceste acuzații se naște un mare conflict, iar pozițiile băieților se schimbă în raport cu Dinu.

Pe cine a ales Patrizia Paglieri să lase fermier șef înainte de a părăsi competiția, cum va conduce ferma și pe cine va alege să pună servitori săptămâna aceasta, rămâne de văzut de la 20:30, numai la PRO TV.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare