; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pretendentele lui Giulio

Răsturnare de situație la „Mă însoară mama!”. Mama unui băiat e interesată de tatăl unei pretendente

23 February 2018

Primii patru băieți din emisiunea „Mă însoară mama!' și-au cunoscut deja pretendentele, iar mamele lor au scos din joc fetele pe care nu le-au considerat suficient de bune pentru fiii lor. Sorin a fost singurul care s-a opus deciziei mamei și, folosindu-și Joker-ul, a salvat fata pe care el o simpatiza, însă pe care mama o considera mult prea tânără și neexperimentată pentru el.

Luni seară e rândul celorlalți patru băieți, Romulus, Giulio, Ionuț și Bobby, să întâlnească fetele înscrise în emisiune. După ce una dintre fete dezvăluie că provine dintr-o familie conservatoare:

'Provin dintr-o familie conservatoare, tatăl meu e preot', mama lui Romulus o surprinde cu răspunsul, sugerând că pe lângă o soție pentru fiul ei, își caută și ea un partener: 'Măcar e tânar preotul? Ăsta e bun pentru mine, mă duc la patrafirul lui.', a spus aceasta râzând.

Cove va încerca să-i convingă pe băieți că viața de familie poate să fie super cool, iar pe mame să le tempereze atunci când vor fi prea dure cu cele care au venit să le cucerească flăcăii.

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare