Homepage  / Televiziune

Răsturnare de situație la Chefi la cuțite 2024, sezonul 13. Votul lui Romică Țociu a dat clasamentul peste cap

Răsturnare de situație la Chefi la cuțite 2024, sezonul 13. Votul lui Romică Țociu a dat clasamentul peste cap
12

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 13, a fost difuzată marți, 19 martie 2024, la Antena 1. Chefii s-au luptat pentru o amuletă introdusă în premieră. Deznodământul a fost complet neașteptat pentru că votul lui Romică Țociu a produs o adevărată răsturnare de situație.  

Amuletă în premieră la Chefi la cuțite – 19 martie 2024 

Chef Richard Abou Zaki, chef Orlando Zaharia, chef Alexandru Sautner și chef Ștefan Popescu au luptat, în ediția de aseară, 19 martie 2024, pentru a doua amuletă de la Chefi la cuțite, sezonul 13. Irina Fodor i-a anunțat pe chefi că avantajul este introdus în premiră. 

„Ai puterea să obligi concurenții celorlalte echipe să poarte mănuși pentru cuptor timp de 30 de minute dintr-o probă, cu excepția unui singur concurent per echipă ales de tine. Acela va lupta cu mâinile libere”, spune amuleta pentru care au luptat cei patru jurați. Cel care a jurizat a fost nimeni altul decât Romică Țociu.  

Nu mai putem să-i fierbem mult în sos propriu pentru că sunt mulți concurenți care așteaptă să fie jurizați. Romică a fost un pic speriat, dar să nu-l certați”, a anunțat Irina Fodor, după ce ea și Romică au mers în fața chefilor. 

„Bine, dar nici nu stau la ceartă. Plec”, a completat-o actorul în glumă. 

Romică Țociu a oferit patru puncte (locul 2) preparatului cu somon și avocado realizat de chef Orlando Zaharia. Cele trei puncte au fost date lui chef Ștefan Popescu pentru rețeta de hamburger, potrivit a1.ro. 

a doua amuleta la chefi la cutite 2024, sezonul 13 (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Cine a câștigat amuleta la Chefi la cuțite – 19 martie 2024 

Lupta decisivă s-a dat între chef Alexandru Sautner și chef Richard Abou Zaki. În cele din urmă, actorul a anunțat că amuleta a fost câștigată de juratul care a gătit monk fish. Așadar, chef Alexandru Sautner a pus mâna pe cel de-al doilea avantaj din sezonul 13 Chefi la cuțite, în timp ce chef Richard Abou Zaki a primit două puncte pentru preparatul său de la jocul pentru amuletă. 

„A fost extraordinară!”, l-a lăudat actorul. 

„Nici nu știi ce bucurie mi-a făcut! (…) Jurizarea perfectă!”, a zis juratul.  

Eu am pierdut mult în viață și am câștigat mult. Eu, în fiecare an, sunt jurizat de critici, cei mai importanți din lume și din Italia. (…) Eu nu contest un jurat care vine. Eu respect prea mult jurizarea”, a spus Richard Abou Zaki. 

Nici nu știi ce ai stârnit cu voturile tale! Nu se mai poate rescrie nimic. Ce a fost făcut, a fost făcut”, a spus Irina Fodor. 

Azi nu a fost ziua mea deloc! Am luat două puncte, iar Vecchio 5 puncte. Dezamăgirea a fost mare, dar o să îmi revin”, a evidențiat chef Richard Abou Zaki. 

În culise, Romică Țociu a avut ocazia să vadă o răsturnare de situație. Actorul a observat faptul că prima amuletă a fost câștigată de chef Richard Abou Zaki, urmând ca cel mai mic punctaj să fie obținut de chef Alexandru Sautner. 

Astăzi am dat peste cap tot!”, a mărturisit actorul. 

Știi cum este asta pentru mine? Am fost atât de tensionat și atât de mult mi-am dorit. M-am bucurat enorm”, a declarat Alexandru Sautner. 

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton