; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer Lopez  Alex Rodriguez

Răsturnare de situație! Adevăratul motiv al despărțirii dintre Jennifer Lopez și Alex Rodriguez

22 April 2021
Apar noi detalii după marea despărțire dintre Jennifer Lopez și Alex Rodriguez. Un apropiat al cuplului a venit cu dezvăluiri importante cu privire la adevăratul motiv al rupturii dintre cei doi.
 

Noi detalii cu privire la despărțirea dintre Jennifer Lopez și Alex Rodriguez. Cei doi au format un cuplu timp de 4 ani și au fost logodiți vreme de 2 ani și, deși în urmp cu o lună au făcut front comun și au dezmințit zvonurile din presă cu privire la o presupusă despărțire, pe 15 aprilie au oferit presei o declarație prin care anunțau sfârșitul relației lor.

Se pare că cei doi au renunțat la relația de 4 ani din cauza lipsei de încredere, scrie publicația People. Decizia a fost luată chiar de Jennifer Lopez:

„A insistat asupra deciziei. Există prea multe probleme care nu sunt rezolvate', a declarat o apropiată a artistei pentru People.  „A fost groaznic', c continuat sursa, „și nu credea că este în interesul ei să rămână cu Alex'.

În cele din urmă, spun sursele, Lopez nu mai putea avea „încredere' deplină în Rodriguez, deși au luptat o perioadă de timp pentru a-și salva relația. 

Deocamdată, Jennifer Lopez se concentrează pe ceea ce îi aduce cea mai mare bucurie: copiii și munca.

„Jennifer a mai fost în aceste situații dificile. Nu este genul de persoană care să stea și să plângă. Copiii ei o fac cea mai fericită. Se descurcă bine', a mai spus sursa citată de People.

 Marc Anthony o sprijină pe Jennifer Lopez după despărțire

J. Lo a găsit sprijin în Marc Anthony, fostul soț și tatăl copiilor ei. Artistul i-a dus recent pe copiii lor, Max și Emme, în Republica Dominicană pentru a petrece timp de calitate cu mama lor.

„Jennifer și Marc au o relație excelentă', spune prietenul. „A-l avea în preajmă în timp ce a trebuit să lucreze în străinătate a fost reconfortant'.

Deși nu a fost ușor să încheie relația cu Rodriguez, Jennifer Lopez se simte împăcată cu decizia ei.

„Vor încerca să fie prieteni și există respect între ei', spune o sursă din Miami. „Dar, cu siguranță, merg pe căi separate'. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare