; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Răspunde-ne pe Facebook şi câştigă!

16 September 2010


TVmania.ro te invită la concurs!

Săptămâna aceasta poti câştiga

unul dintre cele 10 seturi de carti de la Editura Trei !

.

Intră pe pagina TVMania.ro de pe Facebook, răspunde la întrebarea de acolo propusă pentru concurs şi poţi câştiga unul dintre cele 10 seturi a câte 5 cărţi fiecare, de la Editura Trei

.

E simplu să câştigi! Răspunzi la întrebarea postată de noi cât mai interesant şi original şi strângi cât mai multe Like-uri la comentariul tău. Cu cât primeşti mai multe Like-uri cu atât ai mai multe şanse ca răspunsul tău să fie cel premiat!

.

Regulament concurs:

1. Concursul se desfăşoară săptămânal, în perioada 5 – 12 noiembrie 2010.

2. Zece dintre cele mai interesate răspunsuri şi care au adunat un număr mare de Like-uri vor fi desemnate câştigătoare.

3. Câştigătorii vor fi anunţati pe site si pe contul de Facebook, la finalul concursului; Pentru a intra în posesia premiului, câştigătorii trebuie să sune la numărul 021.20.35.660. Premiile se trimit prin Poşta Română în maxim 30 de zile de la data revendicării.

4. Prin înscrierea la acest concurs eşti de acord cu prevederile regulametului promoţiei şi, de asemenea, eşti de acord să intri în baza de date a Ringier România, să primeşti materiale informative prin SMS, e-mail, poştă sau alte mijloace de comunicare. Ringier Romania se obligă să respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, intervenţie şi opoziţie asupra datelor), iar la cererea ta explicită, la telefon 021.20.35.660 se pot actualiza sau şterge datele personale.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare