; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Răspunde-ne pe Facebook şi câştigă!

26 November 2010

.

.

CONCURS ÎNCHEIAT!

TVmania.ro te invită la concurs! Săptămâna aceasta poţi câştiga

una dintre cele 5 invitaţii duble la Gala Premiilor TV Mania!

.

Intră pe pagina TVMania.ro de pe Facebook, răspunde la întrebarea de acolo propusă pentru concurs şi poţi câştiga una dintre cele 5 invitatii duble la Gala Premiilor TV Mania 2011 din data de 7 decembrie. Ai şansa de a lua parte la cel mai important eveniment de televiziune şi îţi poţi cunoaşte vedetele preferate.

.

E simplu să câştigi! Răspunzi la întrebarea postată de noi cât mai interesant şi original şi strângi cât mai multe Like-uri la postarea ta. Cu cât primeşti mai multe Like-uri cu atât ai mai multe şanse ca răspunsul tău să fie cel premiat!

.

Regulament concurs:

1. Concursul se desfăşoară  în perioada 29 noiembrie – 3 decembrie 2010.

2. Cinci dintre cele mai interesate răspunsuri şi care au adunat un număr mare de Like-uri vor fi desemnate câştigătoare.

3. Câştigătorii vor fi anunţati pe site si pe contul de Facebook, la finalul concursului; Pentru a intra în posesia premiului, câştigătorii trebuie să sune la numarul 021.20.35.660 pana luni 6.12.2010 ora 18:00.

4. Prin înscrierea la acest concurs eşti de acord cu prevederile regulametului promoţiei şi, de asemenea, eşti de acord să intri în baza de date a Ringier România, să primeşti materiale informative prin SMS, e-mail, poştă sau alte mijloace de comunicare. Ringier Romania se obligă să respecte toate drepturile conferite de legea 677/2001 (drept la informare, acces, intervenţie şi opoziţie asupra datelor), iar la cererea ta explicită, la telefon 021.20.35.660 se pot actualiza sau şterge datele personale.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare