Homepage  / Televiziune

Ce s-a întâmplat între Rareș și Daiana după ce au părăsit Insula iubirii 2024, sezonul 8. Cum arată relația lor acum

Ce s-a întâmplat între Rareș și Daiana după ce au părăsit Insula iubirii 2024, sezonul 8. Cum arată relația lor acum
11

de Roxana Mirea,

Rareș și Daiana au părăsit Insula iubirii, în ediția de marți, 27 august 2024, difuzată la Antena 1. El și-a făcut apariția însoțit de Flori, ispita de care s-a apropiat cel mai mult. Rareș și Daiana au plecat împreună și mai fericiți în relația lor de la Insula iubirii, dar iată ce s-a întâmplat când au ajuns în țară.  

Daiana și Rareș au plecat împreună de la Insula iubirii 2024, sezonul 8 

Daiana și Rareș au părăsit Insula iubirii în ediția de marți, 28 august 2024. El a venit la ceremonia focului însoțit de Flori, ispita pe care a ales-o pentru date-ul final. Toți trei au văzut imaginile prezentate de Radu Vâlcan și au dezbătut unele subiecte destul de importante. Rareș de-abia s-a putut uita la imaginile in care apărea într-o stare de ebrietate severă, atunci când a dansat și a pipăit-o pe Flori. Daiana i-a spus iubitului ei că nu apropierile dintre el și Flori au deranjat-o, ci faptul că s-a îmbătat atât de tare. 

Totuși, Daiana și Rareș au spus că au învățat multe lucruri din această experiență. 

„Au trecut 21 de zile, 3 săptămâni de când sunteți aici. Vă întreb. Daiana, Rareș, înainte să veniți ați avut temeri, nesiguranțe. Ați învățat ceva? Daiana?”, spune Radu Vâlcan.

„Da, să apreciez oamenii din jur, să n mai fiu exagerat de geloasă, să mă apreciez mai mult pe mine. Am învățat multe. Am înțeles ce-l deranjează în relația noastră. Am înțeles că se simte… că nu poate să se exprime liber. Nu știam că ești chiar așa”, spune Daiana. 

„Daianei i-a scăzut gelozia la maxim din ce văd acum. Sper să nu se schimbe. Am învățat să țin frâu emoțiilor mai bine, am învățat că am foarte mult de lucru cu mine. Poate de aia nu am putut sp duc certurile”, spune Rareș. 

Văd că te-ai testat. Ai reușit? Tu stând cu Flori ai realizat că mă iubești mai mult?”, întreabă Daiana. 

„Da, am foarte mult de lucrat cu mine, sper să mă ajute și Daiana să soluționez”, spune Rareș. 

Daiana, vă văd oameni împliniți. Testul vostru a ajuns la final. Dragii mei, a sosit momenutl să pun marea întrebare. Daiana, plecați împreună sau separat?”, întreabă Radu Vâlcan. 

„Cu Rareș, da. Și eu accept”, au spus cei doi parteneri din cuplu. 

Daiana și Rareș au plecat împreună de la Insula iubirii 2024, sezonul 8  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Cum sunt Rareș și Daiana, după Insula iubirii 2024, sezonul 8 

Au plecat fericiți de la Insula iubirii, iar relația lor continuă și în prezent. Rareș și Daiana s-au mutat și împreună, deși el a mărturisit că nu s-au schimbat multe în relația lui, așa cum credea că va fi înainte de a părăsi insula.  

„După Insulă, a revenit la normal, nu s-a schimbat mare lucru. Are mai multă încredere în ea, dar cam atât. Ne-am mutat împreună”, spune Rareș. 

Mie mi s-a părut că s-au schimbat multe. Sunt mai fericită, pare că e mai bine acum. Așa cum suntem acum, mie îmi place. Eu am avut noroc cu Radu să aflu că nu totul se învârte în jurul lui Rareș și sunt alți băieți care poate ar face mai mult pentru mine și mie Radu mi-a arătat că el ar fi făcut mai mult pentru mine. M-a făcut să îmi doresc mai mult de la viață și de la Rareș, în primul rând, că de la Radu nu vreau nimic, dar măcar m-a ajutat”, spune Daiana. 

„I-am spus că sunt alături de ea în orice decizie, dar de la distanță pentru că fiecare are viața lui. Eu merg pe drumul meu, ea își croiește de acum un drum pentru că nu este foarte clar ce vrea să facă. Mai devreme sau mai târziu poate se reprofilează, că nu o sta toată viața în bar. Sunt sigur că relația lor va ajunge într-un punct în care ea o să înscrie și o să îmi spună: „Radu, oficial m-am despărțit. Hai să mă iei””, a declarat Radu, ispita de care Daiana s-a apropiat cel mai mult. 

Pe de altă parte, Flori a spus că Daiana a început să o urmărească pe Instagram, iar apoi a încetat să o mai facă, deși îi vizitează profilul. 

„Am văzut că Daiana mi-a dat follow pe Instagram, dar după m-a șters, dar încă se uită la story-urile mele. Stai liniștiă că Rareș e acolo, eu sunt în Londra!”, spune Ispita Flori. 

„În continuare o să fie așa. Dacă o să mă uit la cineva, tot o să-mi atragă atenția, dar e mai domolită. S-a mai maturizat parcă după Insulă”, a mai spus Rareș despre gelozia Daianei. 

Sursa foto: Captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton