Homepage  / Televiziune

Rareș Năstase, față în față cu ursul într-o nouă anchetă „România, te iubesc!”. Emisiunea revine la Pro TV cu un nou sezon

Rareș Năstase, față în față cu ursul într-o nouă anchetă „România, te iubesc!”. Emisiunea revine la Pro TV cu un nou sezon
4

de Redactia Tvmania,

Un nou sezon „România, te iubesc!” începe pe Pro TV, cu un material semnat de reporterul Rareș Năstase. Ce spune jurnalistul despre prima anchetă pe care o aduce la TV în această toamnă. Detalii din culisele realizării anchetei „Ursul, țap ispășitor”.

În prima ediție a acestui sezon, difuzată de Pro TV duminică, 8 septembrie, de la ora 18.00, vom vedea ce se întâmplă cu urșii din țara noastră. Un subiect fierbinte, mai ales în urma unei drame din vară, când o tânără a fost sfâșiată de urs pe un traseu montan.

Că avem zone cu mulți urși este o realitate. Am văzut asta în mai multe județe. Ursul nu mai poate fi întâlnit doar în zone montane și submontane, l-am filmat pe dealuri, zone colinare cu livezi și lanuri cu cereale.

Am vorbit cu multe victime ale atacurilor, oameni mutilați de urs. Unii au fost atacați în propriile gospodării, în vatra satului. Am văzut și multe pagube produse de urși, dar și autorități care își pasează răspunderea și ridică din umeri. Un tablou cu două tabere, vânători și activiști de mediu care se acuză reciproc de rea voință. Soluțiile apar greoi, responsabilii nu se așează la aceeași masă pentru a face cu adevărat un management al ursului.”, a declarat Rareș Năstase.

Rares Nastase Romania te iubesc 8 septembrie 2024 (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Filmări pentru ancheta „Ursul, țap ispășitor”, la „România, te iubesc!” – duminică, 8 septembrie 2024

Într-o postare pe Instagram, Rareș Năstase invită fanii emisiunii să nu piardă prima ediție din noul sezon „România, te iubesc!”. „Imagini în exclusivitate, din culisele emisiunii. Filmări pentru ancheta URSUL, ȚAP ISPĂȘITOR, care va fi difuzată duminica aceasta. Pe 8 septembrie, de la ora 18:00, vă invităm să vedeți comportamentul urșilor, interacțiunile cu omul, situații limită, riscuri, dar și mărturii ale unor victime plus opiniile specialiștilor în carnivore mari. Duminică, reportajul, pe larg.”, a scris jurnalistul în mediul online.

România, te iubesc! a debutat la Pro TV în anul 2008

„România, te iubesc!” este una dintre cele mai populare și apreciate emisiuni de reportaj și investigație din România, difuzată de Pro TV. Aceasta a debutat în anul 2008 și, de-a lungul timpului, a devenit un punct de referință pentru jurnalismul de investigație din țară.

Emisiunea are ca scop principal expunerea unor probleme sociale, economice, politice și de mediu cu care se confruntă România, dar și promovarea aspectelor pozitive ale societății românești. Prin intermediul reportajelor prezentate, echipa „România, te iubesc!” aduce în prim-plan realități adesea ignorate.

Printre membrii echipei se numără Alex Dima, Paula Herlo, Cosmin Savu, Rareș Năstase și Paul Angelescu, fiecare dintre ei specializat pe anumite domenii de interes.

Sursa foto: arhivă personală Rareș Năstase

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton