; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pitbull

Rapper-ul Pitbull e strâns la pungă

27 October 2015

Câştigă foarte mulţi bani din concerte şi vânzări de albume, însă, când vine vobra de cheltuit, Pitbull se gândeşte de două ori înainte să arunce cu banii. Conform tvynovelas.com/mx, cântăreţul american cu origini cubaneze nu-şi cumpără haine de firmă, maşini de lux sau avioane private. De cele mai multe ori, el preferă să le închirieze.

pitbull

„Închiriază multe lucruri. Într-adevăr şi-a cumpărat câteva case, însă mi-a zis că nu îşi ia niciodată masini, bijuterii sau avioane', a spus un apropiat de-al artistului.

Când vine vorba de copiii săi (are şase rezultaţi din relaţii diferite), Pitbull este la fel de econom. „Copiii mei au toţi un caracter puternic. Uneori când mă întreabă, „tati, cu ce maşină mergem?', eu le zic: „Vrei una la fel? Dacă, da, trebuie să munceşti ca să o ai, pentru că eu nu am să ţi-o dăruiesc'.

Mai mult, Pitbull (34 de ani) a intrat şi în afaceri. Anul acesta, el şi-a lansat propriul său post de radio, „Pitbull’s Globalization Radio', iar pe viitor intenţionează să colaboreze cu cei de la Endemol pentru câteva proiecte legate de televiziunea digitală.

Cel mai recent videoclip lansat de Pitbull este „Baddest Girl in Town' (feat. Mohombi & Wisin):

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare