Homepage  / Vedete străine

Raportul autopsiei lui Matthew Perry a fost făcut public. Ce a produs, în realitate, moartea prematură a starului din „Friends”

Raportul autopsiei lui Matthew Perry a fost făcut public. Ce a produs, în realitate, moartea prematură a starului din „Friends"
13

de Cristina Țapu,

Rezultatele autopsiei actorului Matthew Perry, care a încetat din viață la vârsta de 54 de ani pe 28 octombrie, au fost aduse la cunoștința publicului. Acestea dezvăluie motivul real al decesului actorului din „Friends".

Matthew Perry, celebrul actor din serialul „Friends”, a decedat din cauza consecințelor acute ale consumului de ketamină, conform raportului de autopsie dat publicității vineri, 15 decembrie, de către medicul legist al comitatului Los Angeles, conform informațiilor furnizate de ABC News și citate de către Libertatea.

Ce a dezvăluit raportul de autopsie a lui Matthew Perry despre moartea timpurie a actorului

Conform raportului de autopsie, înecul, boala coronariană și efectele buprenorfinei au fost identificate ca factori contribuitori la deces, însă nu au fost considerate ca fiind cauza imediată a morții. Modul în care a survenit decesul a fost clasificat drept accidental.

NUSRIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Buprenorfina este un analgezic opioid cu potență medie, utilizat în tratarea dependenței de opioide și în gestionarea durerii acute sau cronice.

Ketamina este un medicament din clasa anestezicelor, iar utilizarea sa poate varia în funcție de doză și de contextul medical. A fost dezvoltată inițial pentru utilizarea în domeniul medical și veterinar și este recunoscută pentru proprietățile sale anestezice și analgezice.

Pe lângă aceste utilizări medicale, ketamina este cunoscută și ca substanță psihoactivă. În această calitate, este utilizată în mod recreativ în unele medii și poate produce efecte halucinogene și disociative și avea consecințe devastatoare asupra sănătății.

Matthew Perry a fost descoperit fără viață într-un jacuzzi din propria casă

Actorul Matthew Perry (1969-2023), cunoscut mai ales pentru rolul Chandler Bing din sitcom-ul „Prietenii tăi”, a fost găsit mort pe 28 octombrie, în locuința sa din Los Angeles. Nu avea decât 54 de ani și, dincolo de luminile strălucitoare ale rampei, a luptat întreaga viață cu dependența de droguri și alcool.

Pe lângă activitatea în domeniul filmului, el obișnuia să vorbească adesea despre provocările sale personale legate de dependența de substanțe. De-a lungul timpului, el a venit în sprijinul campaniilor de conștientizare și tratament al dependenței.

La vârsta de 54 de ani, Matthew Perry, cunoscut pentru interpretarea lui Chandler Bing în celebrul serial al anilor ’90, „Friends”, a încetat din viață în propria sa locuință, în timp ce se afla în jacuzzi. Descoperit de asistenta sa, care a sunat la serviciile de urgență, actorul nu a mai putut fi asistat de salvatorii ajunși în grabă la fața locului.

Sursă foto:

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton