; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Randy Quaid, un nebun cu inspiraţie muzicală

22 March 2011

Randy-Quaid-cantecActorul Randy Quaid (60 de ani) şi-a adus pe scenă fabulaţiile legate de „ucigaşii de staruri' despre care tot vorbeşte de ani buni. Conform dailyexpress.co.uk, excentricul actor a compus un cântec despre presupuşii ucigaşi care se află pe urmele sale şi ale soţiei lui, Evi, şi care i-au determinat să caute azil în Canada.

Quaid a interpretat deja melodia „Star Whackers', alături de formaţia The Town Pants, pe scena de la Commodore Ballroom, din Vancouver, fiind întâmpinat de aplauze din partea publicului. Recent, cei doi soţi Quaid au primit permisiunea legală de a rămâne în Canada, după ce în octombrie anul trecut au cerut să devină refugiaţi cu acte în regulă.

Cei doi sunt acuzaţi de efracţie şi susţin că trebuie să primească azil în Canada, pentru că în SUA vor fi omorâţi de către o grupare mafiotă pe care o numesc „Hollywood Star Whackers' şi care i-ar fi omorât pe Michael Jackson, Chris Penn, Heath Ledger şi David Carradine, l-au sabotat pe Jeremy Piven şi sunt pe urmele lui Lindsay Lohan!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare