; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Randi şi Evi Quaid, un cuplu de nebuni

13 December 2010

Actorul Randi Quaid şi soţia lui, Evi, sunt ferm convinşi că o grupare underground care ucide vedete, „Hollywood Star Whackers', e pe urmele lor şi, de aceea, vor azil în Canada.

.

De anul trecut încoace, actorul Randi Quaid (60 de ani) – fratele lui Dennis Quaid – şi soţia lui, Evi (47 de ani), sunt urmăriţi de lege. În septembrie 2009, au fost arestaţi în Texas şi acuzaţi că au fugit de la un hotel din California fără a plăti datoria de 10.000 de dolari, nu s-au prezentat de câteva ori la tribunal (în final, Randy nu a fost acuzat de nimic, iar Evi va face 240 de ore de muncă în folosul comunităţii).

În septembrie 2010, locuiau ilegal în California, într-o casă în care au intrat prin efracţie, care le-a aparţinut pe vremuri şi unde au făcut pagube de 5.000 de dolari; nici de data aceasta nu s-au prezentat la tribunal la timp.

Iar în octombrie anul acesta au fost arestaţi la graniţa cu Canada, ţară în care doreau să intre ca refugiaţi. Motivul lor e unul suprarealist: sunt convinşi căvor fi omorâţi în SUA de către o grupare mafiotă pe care o numesc „Hollywood Star Whackers' şi care i-ar fi omorât pe Michael Jackson, Chris Penn, Heath Ledger şi David Carradine, l-au sabotat pe Jeremy Piven şi sunt pe urmele lui Lindsay Lohan! Ulterior, au fost eliberaţi, după ce s-a descoperit că tatăl lui Evi e cetăţean canadian.

.

FĂRĂ INHIBIŢII. Evi, născută Evzenya Motolanez, are un CV bogat: a pozat, nud, pentru Helmut Newton (imaginile fiind expuse în galerii din SUA şi Europa), a apărut în „Vogue', a scris şi regizat un film, „The Debtors' (1999).

Randi şi Evi Quaid, vagabonzi cu acte în regulă

Revistele „Esquire' şi „Vanity Fair' tratează povestea celor doi în două articole halucinante despre soţii care locuiesc pe străzile din Vancouver, într-un Prius plin de haine, pături, hârtii, alături de câinele lor, Doji (au renunţat la Mercedesul pe care îl aveau din cauza greutăţilor prin care au trecut); nu au mobile (folosesc doar telefoane publice) şi vorbesc cu avocatul lor doar în camere fără ferestre (ca să nu fie urmăriţi din spaţiu).

Cei doi povestesc, în articole, că au încercat să conducă până în Siberia (dar n-au ştiut cum să ajungă acolo), că nu mănâncă în public şi dorm la hotel foarte rar, vorbesc despre conspiraţii monumentale şi Evi stă trează nopţile, urmărind fâşia îngustă de lumină de sub uşa camerei şi pândind apariţia unor picioare.

Cei doi s-au cunoscut în 1989, când Randi filma muzicalul „Bloodhounds of Broadway', alături de Madonna: Evi (un fel de Paris Hilton a vremii, celebră pentru stilul impecabil în anii 90) era asistentul de producţie care îi ducea cu maşina pe actori la filmări; s-au căsătorit în 1989. Quaid mai fusese însurat, între 1980-1985, cu Ella M. Jolly, cu care are o fiică de 27 de ani, Amanda Marie Quaid.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare