; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Randi (2)

Randi, schimbare în plan profesional! Ce plănuiește artistul pentru această vară; „Marchează un nou început pentru mine”| EXCLUSIV

26 June 2021

Randi are planuri mari pentru vara aceasta! Artistul e hotărât să facă schimbări în plan profesional, dar se ocupă și de relaxare.

 

Vara lui Randi se anunță aglomerată! Artistul a plecat recent în vacanță alături de cei dragi și își dorește să se reinventeze în plan profesional:

„Vara aceasta plec în Italia în vacanță, cu părinții  și familia fratelui meu, în zona Toscana. O să stăm 12 zile și plănuim să vizităm cât ne țin picioarele', a povestit Randi în exclusivitate pentru TVMania  cu scurt timp înainte de a pleca în vacanță.

 Vezi galeria foto >

Munca va începe imediat ce se va întoarce din vacanță, artistul dezvăluindu-ne că pregătește noi piese care vor marca „un nou început' în cariera sa:

„După ce mă întorc, o să mă ocup de piesele pe care urmează să le lansăm. Sunt foarte entuziasmat să filmez un nou clip, pentru că marchează un nou început muzical pentru mine și o nouă imagine! Am schimbat stilul muzical și m-am hotărât să fac lumea să danseze și să aduc energia bună de care au nevoie!', a mai dezvăluit Randi pentru TVMania.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare