Homepage  / Televiziune

Ramona de la Survivor 2022, despre tragedia prin care a trecut. „Soțul a decedat după accident. Eu am fost în comă”

Ramona de la Survivor 2022, despre tragedia prin care a trecut. „Soțul a decedat după accident. Eu am fost în comă”
5

de Roxana Mirea,

Un nou joc extrem de puternic disputat între cele două echipe. Lacrimi. La început de bucurie, apoi de dor, iar la final de durere. O poveste care a schimbat total destinul unei concurente și care abia aseară a devenit cunoscută. Ramona Crăciunescu a povestit la Survivor România 2022, de la Pro TV, cum și-a pierdut fiica și iubitul într-un accident.

Ramona de la Survivor 2022, despre tragedia prin care a trecut

În premieră, concurenții au luptat ieri în Jocul pentru Comunicare. Cu o miză care le-a adus instant lacrimi în ochi, Războinicii și Faimoșii au scos toată puterea din ei pentru a putea câștiga o poză de acasă. Cei care au reușit să primească un prim semn de la cei dragi au fost Războinicii, care au câștigat cu 10 la 5.

După ce a fost propusă spre eliminare, Ramona a spus că și-a pierdut fiica și iubitul, însă nu a oferit mai multe detalii. Ei bine, în ediția de aseară a emisiunii Survivor România 2022, cu lacrimi amare, a povestit cum iubitul și fetița ei de șase ani au murit în urma unui incediu. Destăinuirea ei a venit după ce a primit o fotografie cu ea și fiul ei.  

„Poza asta ar fi fost întreagă dacă ar fi fost și fetița mea… și ar fi trăit. Mi-e foarte dor de fetița mea, avea 6 ani când a trecut dincolo, când am avut accidentul. Eram într-un weekend, la mare, cu toții. Eu, iubitul și copiii. Era ultima noastră seară în care ne-am răzgândit să rămânem.

Eram parcați cu autorulota și am apucat să îi fac baie fetiței mai întâi, că voiam să ieșim în parcul de distracții că nu fuseseră niciodată. În timp ce îi făceam baie, am observat o lumină foarte puternică în oglinda băii. Când am ieșit din baie, luase foc toată rulota, deja incediul era avansat înăuntru. Am încercat să-l sting, dar am luat foc instant pe mână, mi-a luat foc părul și în panica aia m-am dus în fața rulotei să încerc să sting focul”, a început să povestească Ramona la Survivor 2022.

survivor-1-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

„Eu am fost în comă mai mult timp”

În continuare, Ramona Crăciunescu a povestit la Survivor 2022 cum a încercat să își salveze fiica și cum și-a pierdut iubitul. După accident, ea a intrat în comă.

„Într-un final, zbătându-mă cu spatele de ușă ca să reuțesc să sting focul, am căzut din mașină și m-am tăvălit pe asfalt ca să mă sting, să pot să intru înapoi să scot și fetița. În momentul în care am căzut, din păcate, a explodat aerul care a intrat în mașină. A avut loc o explozie și mai puternică. Am ocolit rulota. A apucat să iasă fiul meu, că era în spatele meu tot timpul. L-am scos pe el. Iubitul meu a ieșit și el din mașină, și el ars, și am încercat să urcăm pe ușa principală, cea din lateral, doar că în foc nu poți să intri și nu poți să reziști. Pur și simplu, organismul nu te lasă, instinctul este să ieși afară, să te stingi și să intri la nesfârșit până-l găsești pe cel drag.

Cu toate astea, am intrat amândoi de nenumărate ori și am luat foc pe mai multe părți ale coprului atât eu, cât și el. Pe ea nu am găsit-o. În momentul în care, ieși afară și vezi cum arde rulota și nu poți să intri… nu doresc să simtă niciun părinte lucrul ăsta pentru că este groaznic să fii atât de neputincios în fața focului. Soțul a decedat la șapte zile după, în spital accident. Eu am fost în comă mai mult timp. Nu am participat nici la înmormântarea copilului, nici la înmormântarea iubitului”, a mai povestit Ramona Crăciulescu, printre lacrimi, la Survivor România 2022.

Sursa Foto: captură de ecran Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton