Homepage  / Vedete româneşti

Ramona Păun visează la ghețari. „Sper să trăiesc cât mai curând experiența intensă a unei călătorii în Antarctica”. EXCLUSIV

Ramona Păun visează la ghețari. „Sper să trăiesc cât mai curând experiența intensă a unei călătorii în Antarctica”. EXCLUSIV
8

de Cătălina Matei,

Cum anul acesta e aproape pe sfârșite, iar 2024 mai are puțin și bate la ușă e momentul potrivit pentru... retrospective și dorințe. Iar Ramona Păun ne-a făcut mai multe dezvăluiri. Unde își dorește să ajungă prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV în anul următor?  Și în ce stadiu mai sunt planurile sale de nuntă, amânate din cauza pandemiei? Aflăm imediat!

Într-o scurtă retrospectivă a anului 2023, Ramona Păun pune la loc de cinste oamenii, pe cei care îi sunt aproape de suflet. Cât despre călătorii pe meleaguri străine, prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV își dorește să ajungă tocmai în Antarctica.

Mai multe detalii aflăm chiar de la Ramona Păun!

Moș Nicolae a trecut deja, urmează Crăciunul și Anul Nou… Cum a fost 2023 pentru tine?

A fost un an cu contraste. Momente de liniște și bucurie, amestecate cu situații mai dificile, dar despre asta e viața – despre încercări, eșecuri și reușite. Cu cât trec anii, perspectiva mi se schimbă, prețuiesc altfel timpul și sunt mult mai atentă în privința oamenilor din viața mea. 

Dar din punct de vedere sportiv, care au fost evenimentele care au marcat acest an?

Calificarea României la EURO este cel mai frumos cadou pe care noi, suporterii naționalei, l-am primit după mult timp. Abia aștept să trăim bucuria uriașă a unor victorii reușite de România. Va fi un turneu cu multe emoții și va putea fi urmărit la ProTV în 2024. 

Ramona PaunIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Ce alte producții te țin în fața micului ecran? Care este serialul tău preferat? Și de ce?

Vocea României este show-ul pe care îl urmăresc cu entuziasm de fiecare dată; meciurile importante de tenis, pentru că e sportul meu preferat. Serialul pe care l-aș revedea de zeci de ori este „Seinfeld”. Iubesc umorul din „Seinfeld”. 

În general, ești o persoană care își planifică lucrurile din timp? Sau te lași purtată de val?

Am această tendință, de a avea control asupra situațiilor din viața mea. Însă, paradoxal, cele mai frumoase experiențe trăite au fost cele pe care nu le-am planificat, care au venit surprinzător. Cred că e ideal să păstrăm un echilibru, să avem o ordine în viață, dar să fim deschiși și către nou, pentru că de acolo pot veni schimbări uimitoare. 

Ce planuri ți-ai făcut de Sărbători? Pe unde vei ajunge?

Cred că e unul dintre puținii ani în care n-am planificat nimic de Sărbători. E atât de obositor ritmul în care trăim, încât simt nevoia ca anul ăsta să am parte de Sărbători liniștite, cu familia, însă nu știu deocamdată dacă voi lucra de Crăciun sau Revelion. 

Care sunt experiețele pe care nu le-ai încercat până acum, dar îți dorești să le trăiești?

Sper să trăiesc cât mai curând experiența intensă a unei călătorii în Antarctica. Deși nu iubesc frigul, pentru că sunt născută în mijlocul verii, aș face acest compromis cu toată inima și aș merge oricând printre ghețarii din acest colț uluitor al planetei. 

Ce îți dorești să se întâmple în 2024?

Las viața să mă surprindă la anul, nu-mi mai fac liste cu dorințe. 🙂 Dar sper să fie liniște. În viața mea și-n lume. Să înțelegem că e cel mai prețios dar și să nu mai alergăm mereu după himere. Să ne mulțumim și cu mai puțin și să învățăm să fim recunoscători. Și îmi doresc, bineînțeles, să fie un an cu cât mai multe călătorii frumoase. 🙂 

Și ce se mai întâmplă cu planurile de nuntă (n.r. Ramona este logodită cu nepotul actorului George Mihăiță, Cosmin)?

Încă pregătim tactica de joc. 🙂 

Foto: Pro TV; Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton