Homepage  / Vedete româneşti

Ramona Păun, răsfățată de Moș Nicolae. Vedeta Pro TV a primit un cadou special. „Moșul mă cunoaște foarte bine”. EXCLUSIV

Ramona Păun, răsfățată de Moș Nicolae. Vedeta Pro TV a primit un cadou special. „Moșul mă cunoaște foarte bine”. EXCLUSIV
18

de Cătălina Matei,

În timp ce unele vedete au primit nuielușe, frumos împodobite, iar altele daruri scumpe, nici Ramona Păun nu a fost ocolită de Moș Nicolae. Căci prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV a avut parte de un cadou perfect!

Mare amatoare de călătorii, Ramona Păun a avut parte la sfârșitul lunii noiembrie de o mică escapadă pe târâmuri cu temperaturi mai generoase. Mai precis, prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV a ajuns tocmai în Spania.

Iar escapada sa de acolo s-a și prelungit cu o zi, din cauza unor probleme legate de zbor, după cum a povestit prin intermediul unei postări pe contul său de Instagram.

În San Sebastian, visând să ajung la timp acasă. Ieri, zborul s-a anulat, azi are întârziere. Ce-mi plac aventurile pe care mi le ofera companiile aeriene!”, a scris Ramona Păun în dreptul unor fotografii din scurta sa escapadă pe tărâmuri iberice.

ramona-paun-spania-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Ce a primit Ramona Păun de la Moș Nicolae

Călătoriile se numără printre pasiunile Ramonei Păun, care obișnuiește să-și planifice din timp micile escapde prin lume. Iar dacă le poate combina și cu muzica, un alt hobby de-ale sale, prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV este și mai fericită. Iar din acest punct de vedere, Moș Nicolae a știut exact care este cadoul perfect.

Moșul mă cunoaște foarte bine și știe cât de mult iubesc muzica, așa că mi-a lăsat bilete la un concert. Asta e una dintre marile bucurii pentru mine, să călătoresc în alte țări pentru concerte”, ne-a dezvăluit Ramona Păun.

Aproape la fel de răsfățat de Moș Nicolae a fost și Kido, un superb exemplar de akito japonez, cățelul Ramonei. „Kido nu are foarte multe cerințe. El vrea doar timp pentru el, dragoste și treat-uri de ronțăit ”, ne-a lămurit amuzată stăpâna sa.

ramona-paun-si-kido-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 18

Care este trupa preferată a Ramonei Păun

Pasionată de călătorii și de muzică, Ramona Păun a găsit „rețeta” perfectă să le combine. Mai ales atunci când sunt programate concerte ale trupei sale preferate. De exemplu, anul trecut, vedeta Pro TV a ajuns în Praga.

ramona-paun-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 18

Iubesc muzica, iar cea mai mare bucurie a mea e să merg la concertele artiștilor favoriți. Mulți ani am așteptat momentul de la Praga. Imagine Dragons este trupa mea preferată și abia acum am reușit să mă sincronizez cu unul dintre turneele lor. A fost de vis! Primul lucru pe care l-am făcut când am ieșit de la concert a fost să caut pe net informații despre următoarele lor concerte, ca să merg din nou cât mai repede”, ne povestea Ramona Păun într-un interviu acordat atunci.

Foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton