; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ramona paun

Ramona Păun, prezentatoarea știrilor din sport de la Pro Tv, a fost cerută în căsătorie

28 June 2019

Frumoasă brunetă care prezintă știrile din sport la Pro Tv, Ramona Păun, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei. Deși cei doi sunt împreună de opt ani, vedeta a păstrat discreția în privința poveștii sale de iubire. 

Ramona Păun, frumoasa prezentatoare a știrilor din sport, are motive de sărbătoare. După o relație de opt ani cu iubitul ei, aceasta a fost cerută în căsătorită chiar într-un din orașele sale preferate, Bruges, din Belgia. Bărbatul care i-a furat inima Ramonei este Cosmin Mihăiță, nepotul actorului George Mihăiță, pe care știrista l-a cunoscut chiar la locul de muncă.

 

„Foarte simplu ne-am cunoscut, adică mai simplu de atât nici nu se putea. La serviciu ne-am cunoscut, în redacție. (…) M-a cerut de soție într-un loc foarte drag mie. Îmi doream foarte mult să ajung în Bruges și s-a întâmplat pe unul dintre podurile din Bruges. A fost foarte drăguț.  Încă nu am stabilit data nunții, se va întâmpla în curând, lucrurile sunt foarte serioase',’ i-a povestit Ramona Păun lui Cătălin Măruță.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare