; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ramona Paun

Ramona Păun, dezvăluiri despre viitorul soț: „Avem un defect cu care ne mai chinuim reciproc”

12 March 2021

Ramona Păun (34 de ani), prezentatoarea știrilor din sport de la Pro TV, iubește și este fericită! 

Chiar dacă a amânat nunta, programată inițial în 2019, prezentatoarea ne mărturisește că viitorul său soț este bărbatul care îi aduce liniște în fiecare zi: 

„E un om bun, mereu atent la ce se întâmplă în relația noastră. E ambițios, preocupat mereu să se dezvolte, nu-i judecă pe ceilalți și nu înțelege cuvântul invidie'. E omul lângă care simt în fiecare zi că pot să cresc fără să-mi pună piedici sau restricții, mă susține și-n cele mai nebunești visuri ale mele. 

Avem un defect cu care ne mai chinuim reciproc câteodată: încăpățânarea. Partea bună e că nu durează niciodată mult, comunicarea ne-a rezolvat, de fiecare dată, micile conflicte', ne-a mărturisit Ramona Păun.

Atunci când am întrebat-o ce o face să râdă și să fie fericită, răspunsul nu a întârziat să apară. Ramona își găsește bucurie în oamenii dragi, dar și în micile pasiuni pe care le are dincolo de micul ecran:

Oamenii cu umor de calitate mă fac să râd, cățelul meu Kido cu poznele lui, un serial bun – Seinfeld' mai ales. :)) Fericirea mea e generată de Cosmin, Kido, timpul petrecut cu familia, călătoriile, momentele rezervate pentru lucrurile care mă pasionează: exersatul la mașina de cusut, la pian, tenisul, gătitul, concertele'. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare