Homepage  / Vedete româneşti

Ramona Păun, detalii despre nunta din New York. S-a căsătorit la 8.000 de kilometri depărtare de casă, dar familia i-a fost alături

Ramona Păun, detalii despre nunta din New York. S-a căsătorit la 8.000 de kilometri depărtare de casă, dar familia i-a fost alături
15

de Cristina Țapu,

Ramona Păun, prezentatoarea Știrilor PRO TV, s-a căsătorit în urmă cu câteva zile, la mii de kilometri depărtare de casă, tocmai în New York. Ceremonia a fost una atipică, iar Ramona a oferit amănunte despre cea mai importantă zi din viața sa!

Ramona Păun, detalii despre nunta din New York

Au călătorit aproape 8000 de kilometri departe de casă pentru a-și rosti jurămintele într-un loc de poveste, cunoscut pentru clădirile spectaculoase, peisajul urban complex și atmosfera de poveste.

Ramona Păun, frumoasa prezentatoare de la PRO TV, și Cosmin Mihăiță, nepotul actorului George Mihăiță, s-au căsătorit la finalul lunii mai, tocmai în New York. Mireasa s-a pregătit în camera sa de la hotelul de lux 1 Hotel Brooklyn Bridge, ceremonia a avut loc în renumitul Central Park, iar ședința foto a fost realizată în Times Square și la Rockefeller Center.

ramona-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Deși familiile nu le-au putut fi aproape, părinții și cei apropiați au putut privi ceremonia, transmisă live cu ajutorul unei telefon cu o cameră performantă, cu acces la internet și al unui trepied.

„Fix aici și așa am visat să fie momentul acesta. Deși părea atât de complicat la început, când ne-am decis că o să fie la New York ceremonia, lucrurile s-au legat fantastic apoi”, a dezvăluit Ramona fanilor care au fost impresionați de modul în care s-a desfășurat nunta celor doi îndrăgostiți.

Nașii cuplului au fost Tudor Mihăiță, fiul cel mare al lui George Mihăiță, și soția sa, Meg Mihăiță, o antreprenoare de succes în comerțul online cu articole pentru copii. „Vărul meu cel mic, Cosmin Mihăiță, a devenit și el mare. Asta pentru că s-a căsătorit cu frumusețea asta de fată. Ramona Păun. S-au mai făcut nunți la New York, dar nu cu așa miri și nași”, a fost mesajul pe care l-a scris, pe Instagram, nașul cuplului.

Ramona și Cosmin erau logodiți încă din anul 2019

Ramona a purtat o rochie de mireasă superbă, scurtă, mulată pe corp, în timp ce mirele a ales o ținută relaxată și nu a purat pantofi eleganți, ci adidași.

Ramona Păun este într-o relație de aproximativ 10 ani cu Cosmin, nepotul faimosului actor George Mihăiță. Cei doi s-au cunoscut în redacție și au fost colegi înainte de a deveni iubiți, iar povestea lor de iubire este una desprinsă din filele de poveste. Ei erau logodiți încă din anul 2019, însă pandemia le dăduse planurile de nuntă peste cap.

„Ne-am cunoscut în redacție, în urmă cu mulți ani. Am fost doar colegi o perioadă, până când am simțit că între noi există o energie dincolo de profesie. Ne-am acordat timp să ne descoperim unul pe celălalt și acum suntem recunoscători că am avut șansa să ne întâlnim.

E o relație construită pe respect, iubire și o comunicare foarte bună. Nu e loc de orgolii într-un cuplu echilibrat, așa că trebuie să fii deschis să asculți și ce nu-ți convine și să analizezi obiectiv unde greșești. Am avut și noi momente mai tensionate, evident, dar am stins toate conflictele discutând despre sursa problemei”, povestea Ramona Păun, conform Libertatea.

Sursă foto: Instagram Ramona Păun

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton