Homepage  / Vedete româneşti

Ramona Păun, de la nunta din New York la Euro 2024. „Mi-am cumpărat bilete la meciul cu Belgia”. EXCLUSIV

Ramona Păun, de la nunta din New York la Euro 2024. „Mi-am cumpărat bilete la meciul cu Belgia”. EXCLUSIV
20

de Cătălina Matei,

Vara aceasta a început spectaculos pentru Ramona Păun, care s-a căsătorit cu Cosmin Mihăiță, după 10 ani de relație, tocmai în New York. Iar lunile estivale continuă pentru prezentatoarea știrilor din sport la fel de spectaculos căci pe 14 iunie începe Euro 2024, iar Pro TV transmite meciurile de la această ediție. De altfel, Ramona va fi prezentă și în tribune la unul dintre meciurile Naționalei.

După 8 ani de absență, România este din nou prezentă la un nou campionat european de fotbal, iar Ramona Păun așteaptă cu nerăbădare partidele Naționalei de la Euro 2024. Mai ales că, din 14 iunie, Pro TV transmite meciurile de la această ediție.

Proaspăt căsătorită, Ramona Păun a avut parte de o nuntă ieșită din tipare, tocmai în mijlocul New York-ului. Cât despre luna de miere… deocamdată este „în așteptare”, căci urmează două competiții extrem de importante – Euro 2024 și Jocurile Olimpice de la Paris.

Aflăm mai multe detalii din cele ce urmează chiar de la Ramona Păun!

Încă puțin… și începe! Dincolo de victoriile României, ce îți dorești cel mai tare de la Euro 2024?

Mi-aș dori să fie un Campionat European palpitant, cu surprize și cu goluri multe. Să se scrie povești frumoase și pline de emoție, iar Naționala noastră să fie un motiv de mândrie și să ne scoată pe străzi să sărbătorim.

Și cum ți se par grupele de la această ediție?

Grupele par echilibrate, e foarte greu de spus cine va merge mai departe. Motivația la o astfel de competiție este atât de puternică, încât și echipele cu șanse mai mici pot obține victorii neașteptate. Acest sistem schimbat recent, care permite mai multor echipe să se califice în optimi, a adus în edițiile anterioare, și sigur o să aducă și acum, câteva surprize pe lista echipelor care vor merge mai departe din grupe.

Care sunt echipele tale favorite?

Anglia, Franța și Spania cred că sunt principalele favorite, dar întotdeauna e loc și de rezultate care uimesc, cum s-a mai întâmplat și în cazul altor turnee, când echipe care nu erau în top au reușit să ajungă departe în competiție. Sper ca Romania să fie cea mai mare surpriză de la acest EURO.

Dar dintre jucători? Pe cine mizezi că va înscrie cele mai multe goluri?

Cred că Mbappe va fi din nou în centrul atenției, așa cum a fost și la Mondial. Însă mă aștept ca și Cristiano Ronaldo să-și facă o ieșire spectaculoasă din scenă, la ultimul lui Campionat European.

Ți-ai planificat deja unde vei urmări meciurile? Când nu vei fi în redacție, bineînțeles…

Din fericire, la unul dintre meciurile României voi fi chiar în tribune. Mi-am cumpărat bilete la meciul cu Belgia, care nu va fi deloc unul ușor, dar sper să am șansa să mă bucur de un rezultat bun, iar când mă întorc acasă, să prezint Știri despre o victorie a României. Am aflat că se vor organiza vizionări ale meciurilor de la EURO într-o locație spectaculoasă din București și, când nu voi fi în redacție, mă găsiți acolo când joacă Naționala.

Ramona-Paun-01Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 20

Ce urmează pentru tine după Euro 2024?

Ne vom îndrepta atenția către o altă competiție pe care o să o urmărim cu emoție și speranță pentru sportivii români – Jocurile Olimpice, dar urmează și o vară intensă pentru echipele românești calificate în Cupele Europene, așa că vom avea subiecte foarte importante la Știrile din Sport.

Dar planurile de vacanță… pe unde vei ajunge vara aceasta?

Pentru că mi-am luat energia dintr-o vacanță, fix înainte de EURO, nu mi-am plănuit o altă plecare vara asta, în afară de acea călătorie scurtă în Germania, pentru meciul României. Au început să-mi placă, însă, plecările spontane, au un farmec aparte. Pentru că nu am timp să-mi setez așteptări în avans legate de noua destinație, n-am nici dezamăgiri și mă bucur mai mult. Așa că e posibil să apară și astfel de călătorii neplanificate în această vară.

ramona-paun-14Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 20

Și care este răsfățul tău suprem în zilele toride?

Nu există remediu mai plăcut pentru mine în zilele fierbinți de vară decât plimbările prin pădurile prin care mergeam în copilărie. Dar cum distanța până în Vrancea e destul de mare și timpul limitat, mă mulțumesc și cu o plimbare cu Kido, cățelul meu, prin pădurea Băneasa.

Foto: Pro TV; Instagram

Meciul România – Ucraina se joacă de la ora 16.00. Ține pumnii naționalei și urmărește România – Ucraina la Euro 2024 – LIVE TEXT!  

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton