Homepage  / Vedete româneşti

Ramona Păun și Cosmin Mihăiță s-au căsătorit la New York, după 10 ani de relație. Ce surpriză spectaculoasă a primit prezentatoarea

Ramona Păun și Cosmin Mihăiță s-au căsătorit la New York, după 10 ani de relație. Ce surpriză spectaculoasă a primit prezentatoarea
17

de Cristina Țapu,

Ramona Păun și iubitul ei, Cosmin Mihaiță, și-au unit destinele în orașul visurilor lor, New York. Prezentatoarea Știrilor Pro TV din Sport a strălucit într-o rochie mini albă, cu trenă, creată special pentru ea. Iată de ce surpriză a avut parte Ramona în ziua nunții!

Ramona Păun s-a căsătorit la New York cu Cosmin Mihăiță

Ramona Păun, cunoscuta prezentatoare a știrilor sportive de la PRO TV, s-a căsătorit cu Cosmin Mihăiță, nepotul celebrului actor George Mihăiță. Ceremonia a avut loc în New York, orașul visurilor lor, după o relație de peste un deceniu.

ramona-paun-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Ramona a împărtășit bucuria momentului cu fanii săi pe rețelele de socializare, postând un mesaj emoționant: „Am plecat Păun la New York și mă întorc Mihăiță. Am zis DA în orașul visurilor noastre.”, au fost cuvintele pe care Ramona le-a scris în dreptul mai multor imagini realizate în ziua cea mare.

Ramona Păun este într-o relație de aproximativ 10 ani cu Cosmin, nepotul faimosului actor George Mihăiță. Cei doi s-au cunoscut în redacție și au fost colegi înainte de a deveni iubiți, iar povestea lor de iubire este una desprinsă din filele de poveste.

„Ne-am cunoscut în redacție, în urmă cu mulți ani. Am fost doar colegi o perioadă, până când am simțit că între noi există o energie dincolo de profesie. Ne-am acordat timp să ne descoperim unul pe celălalt și acum suntem recunoscători că am avut șansa să ne întâlnim.

E o relație construită pe respect, iubire și o comunicare foarte bună. Nu e loc de orgolii într-un cuplu echilibrat, așa că trebuie să fii deschis să asculți și ce nu-ți convine și să analizezi obiectiv unde greșești. Am avut și noi momente mai tensionate, evident, dar am stins toate conflictele discutând despre sursa problemei”, povestea Ramona Păun, conform Libertatea.

Ce surpriză spectaculoasă i-a pregătit Cosmin Ramonei în ziua nunții

Vedeta Pro TV a avut parte de o surpriză imensă când a ajuns în Times Square. Pe ecranele gigantice a fost afișată o imagine cu ea și soțul ei, dintr-o vacanță anterioară la New York.

„Cosmin mi-a făcut mereu cele mai frumoase surprize, dar asta le-a întrecut pe toate. În ziua cununiei civile, o poză de la ultima noastră vacanță în New York a apărut pe un ecran uriaș din Times Square”, a povestit prezentatoarea pe pagina personală de Instagram. Ramona a purtat o rochie de mireasă superbă, scurtă, mulată pe corp, în timp ce mirele a ales o ținută relaxată și nu a purat pantofi eleganți, ci adidași.

Sursă foto: Instagram Ramona Păun

Citește și:




Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton