Homepage  / Vedete româneşti

Ramona Păun a împlinit 37 de ani. Cum a petrecut de ziua ei vedeta Pro TV. „Am ajuns la nuntă cu o vârstă și am plecat cu alta”

Ramona Păun a împlinit 37 de ani. Cum a petrecut de ziua ei vedeta Pro TV. „Am ajuns la nuntă cu o vârstă și am plecat cu alta”
20

de Cătălina Matei,

Proaspăt căsătorită, cu acte-n regulă, tocmai la New York, Ramona Păun a avut un nou motiv de sărbătoare. Prezentatoarea știrilor din sport de la Pro TV a împlinit 37 de ani, iar aniversarea zilei sale de naștere a început cu mare fast: la nunta lui Ianis Hagi și a Elenei.

Ramona Păun a împlinit 37 de ani

De la începutul acestei veri, Ramona Păun are parte numai de momente speciale, intense, care o surprind în locuri diferite, chiar pe continente diferite. După ce a participat la Festivalul de film de la Cannes, prezentatoarea știrilor din sport de la Pro TV a ajuns tocmai la New York, unde s-a căsătorit cu alesul inimii sale, alături de care trăiește o poveste de dragoste de mai bine de 10 ani – Cosmin Mihăiță.

Și, după experiența fabuloasă trăită în tribunele Euro 2024, acolo unde a încurajat Naționala de fotbal alături de late zeci de mii de români, Ramona Păun a participat în weekend-ul trecut și la la nunta lui Ianis Hagi cu Elena, cu doar o zi înainte de a împlini 37 de ani.

Birthday girl. Am ajuns la nuntă cu o vârstă și am plecat cu alta”, a scris Ramona Păun în dreptul unui video de la celebrul eveniment, postat pe contul său de Instagram. Vedeta Pro TV a purtat o rochie neagră superbă, care i-a scos silueta în evidență.

Cu cine și-a petrecut ziua de naștere Ramona Păun

După ce a petrecut de minune la nunta lui Ianis Hagi, Ramona Păun a ajuns a doua zi, pe 15 iulie, chiar de ziua ei, la munte. Bineînțeles, alături de soțul său! Însă cei doi nu au fost singuri, ci i-a însoți și un alt… „sărbătorit”.

Este vorba despre Kiddo, câinele Ramonei, un superb exemplar din rasa japoneză Shiba Inu.

Ziua mea e ziua noastră. Kido e cel mai prețios dar. S-a născut tot pe 15 iulie”, a scris Ramona Păun pe contul său de Instagram în dreptul unor fotografii în care apare alături de câinele său.

ramona-paun-zi-de-nastere-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 20

Kido e slăbiciunea mea cea mai mare și aș face orice ca să fie fericit. Bine că nu știe să vorbească și să-mi ceară cine știe ce nebunii, că n-aș putea să-i spun nu”, ne povestea vedeta Pro TV într-un interviu, anul trecut.

Ramona Păun, mireasă la New York

Ramona Păun, prezentatoarea știrilor din sport de la Pro TV, s-a căsătorit în iunie cu Cosmin Mihăiță, nepotul lui George Mihăiță, la mii de kilometri depărtare de casă, tocmai în New York.

Mireasa s-a pregătit în camera sa de la hotelul de lux 1 Hotel Brooklyn Bridge, ceremonia a avut loc în renumitul Central Park, iar ședința foto a fost realizată în Times Square și la Rockefeller Center.

ramona paunIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 20

Deși familiile nu le-au putut fi aproape, părinții și cei apropiați au putut privi ceremonia, transmisă live cu ajutorul unei telefon cu o cameră performantă, cu acces la internet și al unui trepied.

Fix aici și așa am visat să fie momentul acesta. Deși părea atât de complicat la început, când ne-am decis că o să fie la New York ceremonia, lucrurile s-au legat fantastic apoi”, a dezvăluit Ramona fanilor care au fost impresionați de modul în care s-a desfășurat nunta celor doi îndrăgostiți.

Nașii cuplului au fost Tudor Mihăiță, fiul cel mare al lui George Mihăiță, și soția sa, Meg Mihăiță, o antreprenoare de succes în comerțul online cu articole pentru copii.Vărul meu cel mic, Cosmin Mihăiță, a devenit și el mare. Asta pentru că s-a căsătorit cu frumusețea asta de fată. Ramona Păun. S-au mai făcut nunți la New York, dar nu cu așa miri și nași”, a fost mesajul pe care l-a scris, pe Instagram, nașul cuplului.

Sursă foto:

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton