Homepage  / Vedete româneşti

Ramona Păuleanu, prima imagine cu chipul fiicei sale, Lara. Prezentatoarea a explicat semnificația numelui: „Nu este întâmplător ales”

Ramona Păuleanu, prima imagine cu chipul fiicei sale, Lara. Prezentatoarea a explicat semnificația numelui: „Nu este întâmplător ales”
12

de Cristina Țapu,

Familia Ramonei Păuleanu și a avocatului Adrian Cuculis a devenit mai numeroasă la finalul lunii august atunci când prezentatoarea a adus pe lume o fetiță. Recent, Ramona Păuleanu a distribuit în mediul online o imagine în care poate fi văzut chipul fetiței și a dezvăluit fanilor ce nume poartă micuța.

Ramona Păuleanu, prima imagine cu chipul fiicei sale, Lara

Ramona Păuleanu și Adrian Cuculis mai au doi copii, gemenii Alexandra și Luca, născuți prematur în 2021. Zilele trecute, Ramona Păuleanu a împărtășit prima fotografie cu chipul fiicei lor, Lara, un nume care are o semnificație specială pentru familia jurnalistei.

„Bună dimineața. Eu sunt Lara, nume pe care nu întâmplător l-au ales părinții mei. De fapt, tata a fost cu ideea, pentru că e format din inițialele fraților și părinților mei: Luca, Alexandra, Ramona, Adrian. Frumos, nu? O să îi port tot timpul cu mine. În rest, fac ce face orice bebeluș. Plâng, mănânc, pipi, caca, cam atât. Atât de aici, la revedere”, a fost mesajul pe care Ramona l-a scris în dreptul imaginii.

ramona pauleanu 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Ramona și soțul său, avocatul Adrian Cuculis mai sunt părinții a doi gemeni, în vârstă de trei ani. Alexandra și Luca au venit pe lume prematur, la doar șase luni, iar starea de sănătate a băiețelului a fost una deosebit de fragilă, având nevoie de ajutorul doctorilor pentru a a duce o viață normală. Luca a primit 16 diagnostice diferite la naștere și a stat în incubator timp de aproape jumătate de ani, timp în care Ramona s-a rugat neîncetat ca viața fiului să poată fi salvată.

Într-un interviu acordat pentru TV Mania!, Ramona Păuleanu vorbea despre provocările vieții de mămică și dezvăluia cât de diferiți sunt, de fapt, cei doi gemeni ai săi. Între cei doi au loc uneori și conflicte, nu unele serioase, ci cauzate de împărțirea jucăriilor.

Ramona Păuleanu și Adrian Cuculis și-au deschis propria afacere în domeniul imobiliarelor

Adrian Cuculis este considerat unul dintre cei mai respectați tineri avocați din România. Pe lângă cariera sa de succes în domeniul juridic, el s-a remarcat și ca un antreprenor talentat. Împreună cu soția sa, Ramona Păuleanu, au lansat o afacere care le generează venituri semnificative.

Adrian și Ramona au ales să investească într-o afacere complet diferită de domeniile lor de activitate. Cei doi s-au orientat către sectorul imobiliar, unde construiesc diverse proprietăți pe care ulterior le vând.

„De ce am ales să facem asta? Pentru că am simțit că este o investiție din care toată lumea va ieși câștigătoare. Noi speram la un profit, minim atenție, iar cumpărătorii vor avea, la gata, casa pe care și-o doresc, la un preț onest.

Nu este pentru prima dată când construim, nu suntem începători, este doar prima dată când construim pentru familii. Avem, printre altele, un cămin pentru persoane vârstnice ridicat de noi”, povestea Ramona, conform Fanatik.

Sursă foto: Instagram

Citește și:


PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton