; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ramona Păuleanu, însărcinată în 6 luni cu gemeni (2)

Ramona Păuleanu, însărcinată în 6 luni cu gemeni: „Aștept să fiu din ce în ce mai grasă și frumoasă”

07 April 2021

Ramona Păuleanu, prezentatoarea rubricii meteo și reporterul de la Pro TV, este însărcinată în șase luni și va deveni anul acesta mămică de gemeni.

Vedeta Pro TV și-a etalat burtica de gravidă pe contul său de Instagram.

 Vezi galeria foto >

Mai mult, Ramona Păuleanu a mărturisit că primele luni de sarcină nu au fost ușoare pentru ea.

„Puteam să am și eu o ședință foto profi, măcar un telefon mai bun, dar… atât s-a putut, atât dau. Ca să sărbătoresc și eu cumva momentul c-am ajuns la 6 luni astăzi, și mă rog să fie cât mai multe. Și peste 9 îi țin, dacă se poate', a scris Ramona în dreptul unei imagini postate luna trecută.

„Nu știu nici să descriu caruselul ăsta emoțional'

Vedeta de la Meteo a mai povestit că sarcina este „cea mai frumoasă perioadă din viața ei', chiar dacă nu a scăpat de griji în toată această perioadă.

„Trec prin cea mai frumoasă perioadă din viața mea și totodată plină de tot felul de griji. Nu știu nici să descriu caruselul ăsta emoțional în care am intrat.

A fost o sarcină mult dorită, așteptată de peste 5 ani, probabil de aici și grijile. Mi-au dat și ăia mici tot felul de emoții, slavă Domnului că ce e mai greu a trecut și s-au liniștit. Nu mi-a fost bine de la început, dar acum mă simt perfect. Aștept să fiu din ce în ce mai grasă și frumoasă', a povestit vedeta de la Meteo, pentru protvplus.ro, citat de Libertatea.

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare