Homepage  / Vedete româneşti

Ramona Păuleanu a născut pentru a doua oară. Prima imagine cu bebelușul: „Noua noastră minune!”

Ramona Păuleanu a născut pentru a doua oară. Prima imagine cu bebelușul: „Noua noastră minune!”
16

de Cristina Țapu,

Ramona Păuleanu, în vârstă de 39 de ani, a născut pentru a doua oară. Fosta prezentatoare a fost cea care a făcut fericitul anunț prin intermediul unei postări pe pagina personală de Instagram. Mai mult decât atât, Ramona a distribuit o imagine emoționantă în care apare mânuța celui mai nou membru al familiei.

Ramona Păuleanu a născut pentru a doua oară

Ramona Păuleanu este în culmea fericirii pentru că a născut pentru a doua oară. Fosta prezentatoare a adus pe lume un bebeluș perfect sănătos și a distribuit pe pagina personală de Instagram o imagine în care apare mânuța celui mai nou membru al familiei. „Noua noastră minune!” , a scris Ramona în dreptul imaginii respective.

ramona 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Ramona și soțul său, avocatul Adrian Cuculis mai sunt părinții a doi gemeni, în vârstă de trei ani. Alexandra și Luca au venit pe lume prematur, la doar șase luni de viață, iar starea de sănătate a băiețelului a fost una deosebit de fragilă, având nevoie de ajutorul doctorilor pentru a a duce o viață normală. Luca a primit 16 diagnostice diferite la naștere și a stat în incubator timp de aproape jumătate de ani, timp în care Ramona s-a rugat neîncetat ca viața fiului să poată fi salvată.

„Copilul meu e ca o autostradă. Atâtea fire are în el, atâtea beculeţe aprinse pe lângă el… La ce să mai sper?” N-am să uit niciodată cuvintele astea, spuse de o colegă de suferinţă, o mămică de la Filantropia care își avea, la fel ca mine, bebelușul la terapie intensivă. O alta se ținea de pereți, amețise de durerea de a-și pierde amândoi gemenii, după ce trecuse încă o dată prin asta. Încă o dată! Mi s-a părut de neconceput. Copil cu 16 diagnostice, intubat aproape 6 luni, cu şanse minime de supravieţuire, numit de multe ori geamăn compromis. Zâmbește acum lângă mine și știu că trebuie să aibă un rost în viaţa asta. Sau că aşa a fost să fie” , scria pe rețelele de socializare fosta prezentatoare a rubricii Meteo de la Pro TV.

Ramona Păuleanu este mama gemenilor Alexandra și Luca

Într-un interviu acordat pentru TV Mania!, Ramona Păuleanu vorbea despre provocările vieții de mămică și dezvăluia cât de diferiți sunt, de fapt, cei doi gemeni ai săi. Între cei doi au loc uneori și conflicte, nu unele serioase, ci cauzate de împărțirea jucăriilor.

„Alexandrei ii place mai mult să doarmă, lui Luca nu. Alexandrei îi place mai mult mâncarea, și se vede (râde). Luca nu e pasionat de mâncare. Lui îi place mult sa imite tot ce spui, e dornic să învețe, să acumuleze informații. Parcă are mai multă răbdare. Alexandra e mai răsfățată, mai fetiţă. Dar și mai dulce, mai moale.

S-au mai certat, s-au mai șicanat pe jucării, însă văd că pe măsură ce trece timpul se înțeleg tot mai bine, întreabă unul de altul, se tin de mana, se îmbrățișează, impart lucruri”, povestea Ramona.

Sursă foto: Instagram

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton