Homepage  / Vedete româneşti

Ramona Olaru și-a cumpărat primul apartament. Suma fabuloasă pe care a plătit-o pentru locuința din Pipera

Ramona Olaru și-a cumpărat primul apartament. Suma fabuloasă pe care a plătit-o pentru locuința din Pipera
14

de Redactia Tvmania

Ramona Olaru, populara prezentatoare de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, se simte extrem de entuziasmată pentru că a obținut primul ei apartament, în urma multor ani de trudă. Prețul pe care l-a plătit pentru locuință este, însă, unul piperat!

Suma pe care a plătit-o Ramona Olaru pentru apartamentul ei

Ramona Olaru a muncit din greu încă din perioada adolescenței. De când a ajuns în București, a trăit în chirie, dar recent și-a văzut visul împlinit, acela de a avea propriul apartament. Situat în zona Pipera, acesta reprezintă prima ei locuință pe care și-a cumpărat-o din banii proprii, pentru care a trudit atât de multă vreme.

Într-un interviu pentru cancan.ro, Ramona a făcut publică suma plătită pentru apartamentul mult dorit. Ea a menționat că a obținut o ofertă mai avantajoasă deoarece complexul în care urmează să se mute nu este încă complet finalizat, mutarea fiind programată pentru luna februarie.

„Normal, da, până în vreo 300.000 €. Dacă îl iei acum, pentru că încă nu e gata, e mai ieftin și depinde și de suprafață, dar eu am ales unul dintre cele mai mari. Pentru că aveam nevoie, acum s-a mărit familia și probabil că o să se mai mărească. Mă refer la copilașii mei cu patru picioare, am două pisici, aveam un șoarece pe care îl cheamă Laurențiu. Mi-am mai luat doi pârși africani pitici, sunt a doua deținătoare de asemenea animale din această țară. Și mai vreau să-mi iau o Chinchilla, dacă vrea cineva să mi-o facă cadou, o primesc. La amenajare am un spațiu special pentru aceste terarii, pentru pisicuțe și așa mai departe”, a declarat Ramona Olaru, conform Cancan.

Momentan, Ramona Olaru nu poate face mutarea în noul său apartament deoarece acesta este încă în curs de amenajare. Conform estimărilor vedetei de la Antena 1, se așteaptă ca mutarea să aibă loc în luna februarie.

Cătălin OprișanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Ramona Olaru iubește din nou după despărțirea de Cătălin Cazacu

După despărțirea de Cătălin Cazacu, Ramona Olaru a făcut alegerea să-și reconstruiască viața personală și a confirmat existența unei noi relații. Totuși, ea a hotărât să păstreze discreția asupra acestei legături, învățând din experiențele anterioare, și preferă să nu-și expună relația în mediul online.

Am schimbat placa de vreo câteva luni bune, am schimbat-o total, să văd dacă mă simt eu mai bine și dacă lucrurile îmi ies mai bine. Ce crezi?! Funcționează extraordinar, sunt mult mai liniștită și mai fericită în interior. Așa bine n-am mai fost din clasa a patra!” Ramona Olaru spunea că își dorește să devină mamă, iar când a fost întrebată de camera copilului a mărturisit că această responsabilitate îi va reveni tatălui. „Camera de copil va fi făcută la el, dacă e, căci el va trebui să aibă o casă mai mare decât a mea, să avem loc toți ca familie”, a declarat aceasta, conform sursei menționate anterior.

Ramona Olaru a terminat Facultatea de Agronomie

Ramona Olaru, născută într-o localitate din apropiere de Călărași, a venit pe lume pe 7 iulie 1989. Provenind dintr-o familie de agricultori, și-a îndreptat studiile spre acest domeniu, absolvind Universitatea Agronomică și obținând chiar și un master în inginerie, deși nu a practicat vreodată în acest domeniu.

Cu determinare și hotărâre, Ramona și-a început cariera în București, trecând printr-o transformare personală spectaculoasă și intrând în lumea showbiz-ului. A fost asistentă la emisiunea „Prietenii de la 11”, condusă de Florin Ristei și Diana Munteanu. După ce o membră a echipei a rămas însărcinată, Ramona i-a luat locul, iar emisiunea a suferit ulterior modificări.

Atunci când nu se află pe platoul de filmare de la Antena 1, Ramona Olaru activează ca model, reprezentând diverse branduri de lux. Înainte de pandemie, a participat la prezentările unor renumiți designeri din România.

Sursă foto: Antena 1 – Instagram Ramona Olaru

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton