Homepage  / Vedete româneşti

Ramona Olaru, schimbare majoră de look. Cum arată acum, după ce a renunțat la blond

Ramona Olaru, schimbare majoră de look. Cum arată acum, după ce a renunțat la blond
6

de Roxana Mirea,

Ramona Olaru și-a făcut o schimbare de look radicală. Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1, a renunțat la blond și a optat pentru o culoare mult mai îndrăzneață. „Ideea este că facem o schimbare majoră”, le-a spus Ramona Olaru fanilor ei, în timp ce se afla la salonul de înfrumusețare.  

Ramona Olaru, schimbare radicală de look 

Ramona Olaru a luat o decizie curajoasă și și-a făcut o nouă schimbare de look. Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” își dorește să ajungă la culoarea naturală a părului ei, așa că a renunțat la blond și a optat pentru un brunet deschis, cu nuanțe de mov.  

Direct. Nu mai stau cu surpriză. Asta sunt. Avem un plan. Îl mai lăsăm să crească natural ca să facem un blond mișto peste câteva luni. Câteva luni bune, dar până atunci am făcut o schimbare care era necesară. Să nu stăm mai mulți ani în același ritm. Hai, că îmi stă chiar foarte bine. Să îndrăznească femeile să se tundă, să se vopsească, să se aranjeze. Mai ales că dacă te tunzi, părul crește. N-am mai fost așa de 7-8 ani, la culoarea naturală”, a spus Ramona Olaru, în timp ce le prezenta fanilor ei de pe Instagram noul său look.  

Ramona Olaru, schimbare majoră de look. Cum arată acum, după ce a renunțat la blondIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Ramona Olaru, mulțumită de noul look 

Ramona Olaru a mai povestit că i-a fost frică să își schimbe culoarea părului, însă plănuiește să revină la blond. Vedeta de la Antena 1 este fericită că noua culoare este mult mai apropiată de nuanța ei naturală de păr.  

„Mă mai analizez așa pentru că tare frică mi-a fost să mă întorc, dar este un nuanțator și în scurt timp revine la blond, dar îmi place foarte mult și am să-l mai țin o vreme așa, până revine la natural, ca să pot să fac un blond frumos când mă hotărăsc să îl mai fac blond. Cred că e bine. Arată așa, pe natural. Oricum, nu știu ce mi s-a pus acum, de ceva timp, pe chestia asta cu naturalul la păr și la unghii”, a mai povestit Ramona Olaru, pe Insta Story.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton