Homepage  / Vedete româneşti

Ramona Olaru, reacție dură după ce ar fi fost surprinsă împreună cu Gabi Bădălău. „Sunt ca prințesa Diana. E ceva rău”

Ramona Olaru, reacție dură după ce ar fi fost surprinsă împreună cu Gabi Bădălău. „Sunt ca prințesa Diana. E ceva rău”
10

de Roxana Mirea,

Ramona Olaru a avut o reacție dură după ce s-a scris că a apărut într-un club din București în compania lui Gabi Bădălău, iubitul Biancăi Drăgușanu. Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a vorbit despre imaginile care au apărut în presă. „Sunt ca Prințesa Diana”, a precizat Ramona, în legătură cu ce s-a scris despre ea și Gabi Bădălău.  

Ramona Olaru, după ce ar fi apărut alături de Gabi Bădălău 

Ramona Olaru a făcut primele declarații despre faptul că ar fi fost văzută în compania lui Gabi Bădălău. Publicația Cancan a scris în weekend că l-a surprins pe Gabi Bădălău vineri seară, 26 ianuarie, într-un club din Capitală alături de Ramona Olaru. Iubitul Biancăi Drăgușanu ar fi stat la bar alături de asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” și ar fi vorbit toată noaptea. Imaginile pot fi văzute AICI. 

Luni, 29 ianuarie, Ramona Olaru a avut o primă reacție și a declarat că nu ea este femeia din acele imagini.

Eu nu știu care e treaba. Ori vinde imaginea mea foarte bine, ori sunt ca prințesa Diana, dar, fraților, e ceva rău. Weekendul acesta s-au folosit niște imagini cu o femeie, dar s-a folosit numele meu ca fiind cu un băiet. Da, este de-a râsu plânsu. (…) Ceva se întâmplă. Ori cineva are ceva cu mine, ori sunt prea mișto. De fapt, asta e varianta cea mai plauzibilă. Sunt prea mișto”, a spus Ramona Olaru la Instagram. 

ramona-olaru-vacanta-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Ramona Olaru a fost înșelată 

Ramona Olaru are un trecut amoros mai zbuciumat. Vedeta de la Antena 1 a fost și căsătorită timp de 3 ani, cu Bogdan Olaru. Cei doi au divorțat în anul 2019. Apoi, asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a avut o relație cu Cuza, de la Noaptea Târziu. Cea mai recentă relație serioasă a ei a fost cea cu Cătălin Cazacu.  

Ramona Olaru, invitată în podcastul lui Jorge, a dezvăluit că a fost înșelată, însă nu a vrut să decline identitatea celui pe care l-a găsit în pat cu o altă femeie.  

Cred că m-a ajutat. Când am aflat exact. Noi femeile mai suntem nebune și mai zicem: „mamă, mă-nșală, că vorbește, că face”. Asta e altceva cu presupunerea. Dar când veci cu ochii tăi… Tu îi vezi dezbrăcați pe amândoi în fața ta. Nu vorbesc despre subiectele acestea pentru că s-au dus, dar ca idee, imaginea. Imaginea a existat la un moment dat în viața mea. Cred că m-a ajutat extrem de mult să văd imaginea asta. Pe secundă, am rămas mută, îți dai seama. N-am știut cum să reacționez. OK, asta este, și am plecat. Și am stat și m-am gândit ce am de făcut într-o astfel de situație. Să mă întorc, să ne împăcăm, să facem, să dregem. De ce să mă împac? Asta, momentele în care mai aveam de rezolvat niște traume.  

Asta se întâmpla acum mult timp. În același timp, m-a ajutat să înțeleg că nu îmi trebuie așa ceva în viața mea niciodată. De ce aș sta cu un asemenea om? De ce să împărți un om cu cineva? Dacă vrei să stai cu mine, OK. Dacă nu vrei să stai cu mine, că nu-ți mai place, că nu mă mai iubești, că nu mai… zi-mi frumos: „băi, uite așa, eu mă duc cu Vasilica”. Știi ce zic? A fost dur, a fost. Telenovelă a fost”, a povestit Ramona Olaru.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton