Homepage  / Vedete româneşti

Ramona Olaru, dezvăluiri despre pregătirile pentru ziua ei de naștere. „Mi-o voi petrece la Cannes”. EXCLUSIV

Ramona Olaru, dezvăluiri despre pregătirile pentru ziua ei de naștere. „Mi-o voi petrece la Cannes”. EXCLUSIV
10

de Cătălina Matei,

Pe 7 iulie, vecina de la „SuperNeatza cu Răzvan și Dani” împlinește 35 de ani și se pregătește deja să sărbătorească în afara țării. Vara aceasta, pe Ramona Olaru o putem urmări în noul sezon „Splash! Vedete la apă”, programat inițial de Antena 1 pentru finalul lunii iunie și amânat apoi.

Vara aceasta, Ramona Olaru are o agenda plină! Dincolo de filmările pentru cel mai nou sezon „Splash! Vedete la apă”, a cărui premieră a fost amânată recent de Antena 1, vecina de la „SuperNeatza” se pregătește să călătorească în afara țării, Va ajunge în New York, iar de ziua sa de naștere, pe 7 iulie, va fi la Cannes.

Aflăm mai multe detalii de la Ramona Olaru!

Vara asta a început cu multă „bălăceală” pentru tine, chiar dacă nu ești concurentă în acest sezon! Ce a fost diferit de data aceasta, la filmări?

Față de celelalte sezoane , de data aceasta am avut plăcerea să îi vedem în ipostaza de participanți pe colegii noștri din producțiile Antena 1 și, cel mai interesant, a fost ca pe unii dintre ei să îi vedem în costum de baie!

Dintre concurenți, cine te-a impresionat cel mai tare?

Mie mi-a plăcut mult Bianca Patrichi și, bineînțeles, frații Jean și Dinu Gavril! Băieții sunt de o energie incredibilă și au un optimism greu de doborât!

Care a fost cea mai lungă zi de filmare pentru voi?

Pentru mine, cea mai lungă zi de filmare a fost chiar prima. La fiecare început de proiect, e ceva mai greu până prinzi ritmul, dar nu ne-a deranjat!

Și cum v-ați distrat în pauze?

Nu am avut „pauze”! De fapt, la fiecare filmare, cel mult a existat un STOP REC, dar doar ca să ne regrupăm! Dar printre concurenți avem mereu timp și de glume! Eu, personal, sunt mai apropiată de Cosmin Natanticu și de Răzvan Fodor și râdem ca fraierii din orice!

Cum se anunță vara lui 2024 în continuare? În ce alte proiecte ești sau vei fi implicată?

Pentru mine, vara aceasta se anunță una plină cu tot și toți! În sfârșit, ne bucurăm de vacanță, noi, cei din echipa „Neatza” și mai mult, eu ajung la Formula 1, lucru pe care mi-l doream de mult! Aceasta este cea mai așteptată activitate din această vară!

Dar despre planurile de vacanță ce ne poți spune? Pe unde vei ajunge?

Mai am și un drum foarte important de făcut la New York, cu un proiect suuuuper, dar despre care nu voi povesti, momentan, însă voi posta pe Instagram. Mă pregătesc pentru ziua mea de naștere, pe care mi-o voi petrece la Cannes și mă mai așteaptă un tur cu mașina decapotabilă prin Toscana!

ramona-olaru-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Și care este răsfățul tău suprem în zilele toride?

Muuultă înghețată, plaje cu nisip fin, apă turquoise și, spre seară, Spicy Margaritas!

Foto: Antena 1; Instagram

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton