Homepage  / Vedete româneşti

Ramona Olaru, primul mesaj după ce a fost înlocuită temporar de la „Neatza cu Răzvan și Dani”: „Vin înapoi cu aceeași nebunie”

Ramona Olaru, primul mesaj după ce a fost înlocuită temporar de la „Neatza cu Răzvan și Dani”: „Vin înapoi cu aceeași nebunie”
26

de Redactia Tvmania,

Ramona Olaru nu mai face parte momentan din echipa emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, iar unii dintre fani s-au îngrijorat crezând că îndrăgita prezentatoare a renunțat complet la proiect. Ramona a transmis un mesaj pe pagina personală de Instagram și a menționat că va reveni cât se poate de repede alături de Răzvan Simion și Dani Oțil.

Ramona Olaru, mesaj după ce a fost înlocuită temporar de la „Neatza cu Răzvan și Dani”

Momentan Ramona Olaru este implicată în filmările emisiunii „Splash!”, așadar locul său în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” a fost luat de către Diana Munteanu. Ramona Olaru a subliniat că va reveni cât se poate de repede alături de Răzvan și Dani și i-a mulțumit Dianei pentru faptul că o înlocuiește în această perioadă foarte aglomerată.

Ramona-OlaruIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 26

„Nu plec nicăieri. Nu plec nicăieri de la Neatza decât cu picioarele înainte. Glumesc! (…) Trebuie să îi mulțumim Dianei că se duce în locul meu cât timp eu filmez noaptea la Splash și nu mă pot trezi și să fiu și dimineața activă. Mă mai trezesc câteodată, dar nu mai sunt la fel pe energie. Mai ajung câteva ore. E o perioadă de câteva zile. Nu vă stresați, că vin înapoi cu aceeași nebunie”, a declarat Ramona Olaru, pe pagina personală de Instagram.

Diana Munteanu o înlocuiește temporar pe Ramona Olaru la „Neatza cu Răzvan și Dani”

Recent, Ramona Olaru a fost înlocuită în emisiunea matinală de la Antena 1 și transferată la un alt show pe același post TV. Locul ei la emisiune va fi preluat de o altă vedetă.

Diana Munteanu, o nouă apariție controversatăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  14 / 26

Această schimbare este temporară, deoarece Ramona Olaru este momentan implicată în filmările pentru „Splash! Vedete la apă”, o emisiune care a debutat în 2013 și a continuat în 2014 și 2015.

Ulterior, proiectul a fost oprit, dar a fost reluat șase ani mai târziu, în 2021. A fost filmat și în 2022, iar în acest an va reveni cu un nou sezon. Ramona Olaru va avea rolul de a-i susține pe concurenți înainte de a sări în bazin.

Proiectul nu se va mai desfășura la Bacău, așa cum s-a întâmplat în anii precedenți. Antrenamentele și competiția vor avea loc în București, o schimbare apreciată atât de Ramona Olaru, cât și de concurenți, care nu vor mai fi nevoiți să călătorească în alt oraș.

Filmările au loc până târziu în noapte, iar Ramona nu se va putea prezenta la prima oră a dimineții pentru a fi alături de echipa de la „Neatza, așadar a fost înlocuită temporar. După ce filmările pentru „Splash” vor ajunge la final, Ramona va reveni alături de colegii săi Răzvan Simion și Dani Oțil.

Sursă foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton