Homepage  / Vedete româneşti

Ramona Olaru iubește din nou! Anunțul surprinzător făcut în direct. „M-am îndrăgostit pe bune”

Ramona Olaru iubește din nou! Anunțul surprinzător făcut în direct. „M-am îndrăgostit pe bune”
8

de Roxana Mirea,

Ramona Olaru a mărturisit că s-a îndrăgostit cu adevărat. Deși a trecut prin mai multe relații eșuate, asistenta TV de la „Neatza cu Răzan și Dani” nu și-a pierdut speranța în iubire. Iată ce declarații surprinzătoare a făcut vedeta.  

Ramona Olaru, îndrăgostită cu adevărat 

Viața amoroasă a Ramonei Olaru a fost destul de mediatizată în ultimii ani. După o relație cu artistul Cuza, ea își găsise liniștea în brațele lui Cătălin Cazacu, însă n-a fost să fie. După mai multe despărțiri și împăcări, cei doi au pus punct relației definitiv. Apoi, asistenta TV ar fi avut o relație cu Mircea Babagianu, fiul lui Gheorghe Babagianu, fostul șef de Cabinet al Prefecturii Ialomița. Totuși, după câteva luni, s-au despărțit.  

Recent, Ramona Olaru i-a surprins pe colegii ei de la matinalul de la Antena 1 în momentul în care a mărturisit că s-a îndrăgostit. Aceasta a refuzat să dezvăluie identitatea celui care i-a furat inima.  

M-am îndrăgostit! M-am îndrăgostit pe bune. Nu m-am mai îndrăgostit de la 17 ani. M-am îndrăgostit la prima vedere. Este ce trebuie. Nu știi cine e (n.red. – îi spune lui Dani Oțil) A plecat, că are treabă. Credeam că nu mai este posibil să ai fluturași după atâția ani”, a spus Ramona Olaru, la Neatza cu Răzvan și Dani, potrivit elle.ro.  

ramona-olaru-s-a-pozat-topless.-ce-imagini-de-senzatie-a-publicat-din-vacanta-in-grecia-10Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

De ce s-au despărțit Ramona Olaru și Cătălin Cazacu 

Ramona Olaru și-a deschis sufletul și a dezvăluit adevăratul motiv pentru care ea și Cătălin Cazacu s-au despărțit. 

„Este un tot format din multe lucruri urâte, nepotrivite, groaznice, pot folosi cuvântul ăsta, că eu am locuit acolo, am trăit cu acest om multe momente și lucrul pe psihic a fost incredibil de rău, ceva ce nu foarte multe persoane pot duce. Am zis că nu o să mai vorbesc foarte mult despre subiectul ăsta, poate mai degrabă aș vorbi despre alte relații de dinainte. Dacă vorbesc de ceva de aici, de curând, simt că aduc și mai rău «răul» după mine. Repet, oamenii nu știu, a fost ceva foarte rău ce nu poate fi explicat în cuvinte. Sunt lucruri pe care ar trebui să le țin pentru mine și să nu le spun deloc. Nu o să arunc cu noroi, trebuie să fiu bine cu mine. Nu sunt ajutorul nimănui și nici salvatoarea nimănui. Treaba lui cum vrea să fie’, a spus Ramona Olaru, în emisiunea Ego Life. 

Întrebată dacă a trebuit să fie înșelată ca să se rupă de această relație toxică, Ramona Olaru a recunoscut că da. 

 „A trebuit, probabil că da. Acesta a trebuit să fie un punct final care să mă ajute pe mine, deși știam anumite lucruri dinainte. Lăsând la o parte ziarele, că spun vorbe puține față de tot ce s-a întâmplat. Am zis că dacă o să am vreodată ocazia, am să pun pe foaie toate lucrurile respective, iar un regizor să facă un film despre treaba asta cu alte personaje și, cu siguranță, va fi cel mai vândut film’, a mai adăugat Ramona. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton