Homepage  / Vedete româneşti

Ramona Olaru, înlocuită de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Cine se va alătura echipei

Ramona Olaru, înlocuită de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Cine se va alătura echipei
22

de Cristina Țapu,

Schimbare de ultimă oră în componența echipei „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1! Motivul pentru care telespectatorii nu o vor mai vedea pe Ramona Olaru o perioadă pe micul eran. Iată cu cine a fost înlocuită!

Ramona Olaru a fost înlocuită de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”

Recent, Ramona Olaru a fost înlocuită în emisiunea matinală de la Antena 1 și transferată la un alt show pe același post TV. Locul ei la emisiune va fi preluat de o altă vedetă.

Această schimbare este temporară, deoarece Ramona Olaru este momentan implicată în filmările pentru „Splash! Vedete la apă”, o emisiune care a debutat în 2013 și a continuat în 2014 și 2015.

Ramona-Olaru-10Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 22

Ulterior, proiectul a fost oprit, dar a fost reluat șase ani mai târziu, în 2021. A fost filmat și în 2022, iar în acest an va reveni cu un nou sezon. Ramona Olaru va avea rolul de a-i susține pe concurenți înainte de a sări în bazin.

Proiectul nu se va mai desfășura la Bacău, așa cum s-a întâmplat în anii precedenți. Antrenamentele și competiția vor avea loc în București, o schimbare apreciată atât de Ramona Olaru, cât și de concurenți, care nu vor mai fi nevoiți să călătorească în alt oraș.

Filmările au loc până târziu în noapte, iar Ramona nu se va putea prezenta la prima oră a dimineții pentru a fi alături de echipa de la „Neatza, așadar a fost înlocuită temporar. După ce filmările pentru „Splash” vor ajunge la final, Ramona va reveni alături de colegii săi Răzvan Simion și Dani Oțil.

Diana Munteanu, o nouă apariție controversatăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  14 / 22

Conform Cancan, Diana Munteanu o va înlocui pe Ramona Olaru, însă nu este exclus ca sora mai mică a Deliei, Oana Matache să-și facă și ea apariția pe micul ecran ținând cont că a fost foarte îndrăgită de public în timpul unei alte emisiuni marca Antena 1, „Power Couple”.

Ramona Olaru s-a integrat perfect în echipa de la Antena 1

Ramona Olaru se află de multă vreme în echipa emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani”. Datorită umorului său și a replicilor iscusite a reușit să câștige simpatia publicului. 

Cu toate că i-a privit o perioadă îndelungată pe micile ecrane, Ramona Olaru nu a resimțit emoții atunci când i-a întâlnit pe Dani Oțil și Răzvan Simion, cei care, mai târziu, i-au devenit colegi. Ramona susține că a avut încredere în sine și a reușit să le demonstreze, odată cu trecerea timpului, că ea a fost cea mai bună alegere pentru completarea echipei de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Sursă foto: Instagram Ramona Olaru – Diana Munteanu – Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton