Homepage  / Vedete româneşti

Ramona Olaru face portretul bărbatului ideal. Ce trăsături trebuie să aibă cel care îi este alături

Ramona Olaru face portretul bărbatului ideal. Ce trăsături trebuie să aibă cel care îi este alături
20

de Cristina Țapu,

Ramona Olaru a început anul 2024 cu forțe proaspete și cu planuri mari de viitor. Apartamentul de lux în care se va muta va fi finalizat curând, iar vedeta se poate declara liniștită și împlinită. Iată ce declarații a făcut asistenta lui Răzvan Simion și a lui Dani Oțil.

Ramona Olaru face portretul bărbatului ideal

Cu o încredere deplină în sine, Ramona Olaru se descrie drept tipul de persoană care are clar definit ceea ce își dorește de la viață, acoperind toate aspectele, inclusiv amenajarea unui apartament.

Aceeași atitudine hotărâtă și sigură pe sine o manifestă și în privința alegerii bărbatului alături de care își dorește să împartă viața. Știe foarte clar ce-și dorește și nu este dispusă să mai facă compromisuri, așa cum proceda în trecut.

Ramona Olaru, vacanță în Barbados de Revelion (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 20

Ramona a declarat că a învățat din fostele relații și stie care sunt greșelile pe care nu le va mai repeta. Nu este dornică să se căsătorească în viitorul apropiat, însă și-ar dori un partener în care să poată avea încredere deplină.

Defect? Nu mai sunt rea cu băieții, nu mai sunt agasantă, nu mai sunt cicălitoare. Dar pe bune, ce trebuie să iasă cu băieții? Cu băieții ieși la 20 de ani, maxim 25. Când ți-ai luat nevastă, ieși cu familia, cu soția, cu copiii, îți faci distracția cu familia. Nu te plictisești așa, că faci tot felul de activități: dansezi, bei, mănânci, te duci în locuri, vizitezi, îți faci prieteni, îți faci tot felul de activități pe care nu le-ai fi făcut niciodată în momentul respectiv, așa cum am început eu să fac de câteva luni. Fac lucruri noi de fiecare dată”, a declarat Ramona Olaru, conform Ego.ro.

La ce emisiune de divertisment și-ar dori Ramona Olaru să participe

Ramona Olaru a dezvăluit în cadrul aceluiași interviu și care este singura emisiune de televiziune la care ar participa și, spre surpriderea tuturor, răspunsul nu a fost „America Express. Vedeta și-ar dori să facă parte din proiectul „Power Couple, însă nu alături de partenerul de viață, ci de un bun prieten.

Pe celelalte (n.r. – reality show-uri) nu mi le doresc absolut deloc. Sunt foarte sinceră. Nu am cuplu pe care să mă bazez să meargă cu mine în această chestie și am propus să mă duc cu unul dintre colegii mei, ca un cuplu de prieteni. Cu magicianul Tudor dacă vrea să meargă, eu mă duc. Aștept însă emisiunea în care se va filma și așa, cu cupluri de prieteni”, a declarat Ramona Olaru.

Ramona Olaru face parte din echipa „Neatza” de cinci ani

De 5 ani încoace, Ramona Olaru face echipă alături de Dani Oți și Răzvan Simion la „Neatza”, matinalul transmis de Antena 1. De altfel, formatul a câștigat, din nou, categoria „Cea mai bună emisiune de divertisment de zi” la ediția de anul acesta a galei Premiile Tvmania 2023.

Și tot de 5 ani încoace, Ramona Olaru se trezește cu noaptea-n cap. „Mă trezesc la 5.30 în fiecare dimineață. Am intrat în ritmul ăsta și îmi este bine. Nu beau cafea, nu beau niciodată. De cele mai multe ori beau un fresh de portocale. Sunt o femeie simplă, cu dorințe simple pentru că am crescut într-un mediu simplu și am păstrat oarecum bunul simț și responsabilitatea”, ne-a dezvăluit asistenta TV.

Sursă foto: Instagram Ramona Olaru

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton