Homepage  / Vedete româneşti

Ramona Olaru, mândră de evoluția ei de când lucrează la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Ce a învățat de la Răzvan Simion

Ramona Olaru, mândră de evoluția ei de când lucrează la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Ce a învățat de la Răzvan Simion
10

de Roxana Mirea,

Ramona Olaru, una dintre cele mai îndrăgite prezențe de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, a trecut printr-o transformare impresionantă de când s-a alăturat echipei matinale. Vedeta recunoaște că evoluția sa profesională și personală este datorată colegilor de platou, de la care învață zilnic lucruri noi și valoroase. Iată ce a declarat Ramona Olaru despre evoluția ei alături de Răzvan Simion și Dani Oțil.  

Ramona Olaru îi admiră pe Răzvan Simion și Dani Oțil 

Ramona Olaru mărturisește că a parcurs o evoluție remarcabilă de când s-a alăturat echipei „Neatza cu Răzvan și Dani”, iar acum se consideră o adevărată doamnă. Vedeta a crescut printre băieți, ceea ce a determinat-o să adopte mereu o atitudine defensivă. Însă, de când a pășit în lumina reflectoarelor, Ramona spune că viața ei s-a schimbat radical. Prezența zilnică pe micul ecran și colaborarea cu colegii din echipă au ajutat-o să se dezvolte atât profesional, cât și personal, simțindu-se acum mult mai încrezătoare și echilibrată. 

„Am evoluat mult. Între timp, stând pe lângă niște oameni și ajungând prin anumite cercuri și situații cu oameni de calitate, mai curați, mai emancipați, am zis că e cazul să schimb ceva la mine. Mi se pare foarte tare că am ocazia să fiu lângă astfel de oameni. 

Tot acest proces a pornit de la băieții mei, Răzvan și Dani. Bine, mai cu seamă Răzvan. Am învățat să iau de la ei ce văd, nu neapărat ce îmi spun. Și, Răzvan fiind un domn care citește, vizitează tot felul de chestii, artă, și așa mai departe. 

Mi se pare că este foarte ok să ai un astfel de model de urmat. Să iei de la oameni ce este mai bun, nu să rămâi același nărod”, a declarat Ramona Olaru pentru spynews.ro. 

Ramona Olaru le poartă o mare admirația colegilor ei, Răzvan Simion și Dani Oțil.  

Este o evoluție în fiecare zi. Nu este nici măcar o zi, din cele cinci, șase, petrecute la Neața, în care să nu învăț și să nu evoluez într-un anumit domeniu. Ceea ce mi se pare extraordinar”, a mai subliniat Ramona Olaru, pentru aceeași sursă. 

Super Neatza cu Răzvan şi Dani, editii speciale de Paste 2024 (8)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Ramona Olaru și debutul la „Neatza cu Răzvan și Dani” 

Ramona Olaru (34 de ani) a intrat oficial în echipa de la Neatza în 2019, când Flavia Mihășan, asistenta de la vremea respectivă, a rămas însărcinată. A fost cooptată de la altă emisiune a postului, „Prietenii de la 11”, prezentată de Diana Munteanu și Florin Ristei, emisiune care ieșise din grilă la momentul respectiv. Însă nu aceea a fost prima apariție a Ramonei, la Neatza. Debutul în platou s-a produs în 2013, când a fost invitată la matinal și a făcut un adevărat show. 

Pe contul de Instagram al emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani a fost distribuit un clip video care o înfățișează pe Ramona Olaru, pe vremea în care avea 25 de ani. 

Ramona și-a păstrat replicile joviale, carisma, deși este evident că în prezent se simte mult mai confortabil în fața camerelor de filmat. De altfel, Ramona a trecut și printr-o schimbare radicală de look și a renunțat la părul lung și brunet, în favoarea unei tunsori mai scurte și a blondului. 

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton