Homepage  / Vedete româneşti

Bat clopote de nuntă pentru Ramona Olaru. Vedeta a prins buchetul la nunta lui Pepe: „Facem casting. Să se refacă Burlăcița!”

Bat clopote de nuntă pentru Ramona Olaru. Vedeta a prins buchetul la nunta lui Pepe: „Facem casting. Să se refacă Burlăcița!”
17

de Cristina Țapu,

Pepe și Yasmine Ody s-au căsătorit pe 7 iunie, chiar de ziua fiului lor, iar petrecerea a fost una pe care invitații nu o vor uita prea curând. Nunta a ajuns la final după ce mireasa a aruncat buchetul. Iată cine l-a prins și cum a reacționat domnișoara!

Ramona Olaru a prins buchetul de mireasă la nunta lui Pepe

Pepe și Yasmine Ody au avut o nuntă desprinsă din basme, cu multe flori, jocuri de lumini, artiști care au făcut atmosferă și prieteni care le-au fost aproape în cea mai importantă zi din viața lor. La finalul nunții, Yasmine Ody a aruncat buchetul de mireasă, iar cea care l-a prins a fost nimeni alta decât simpatica Ramona Olaru, cunoscută pentru simțul ascuțit al umorului.

nunta-pepe-19-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Ramona Olaru s-a așezat pe scaun unde i s-a pus voalul cu care a defilat printre invitați pentru tot restul serii. Emi de la Noaptea Târziu a profitat de ocazie pentru a face mici glume pe seama prezentatoarei: „Facem casting! Să se refacă Burlăcița! Burlăcița cu Ramona Olaru! Înscrieți-vă! 20 lei înscrierea!”, a strigat acesta, cât de tare a putut.

Ramona Olaru, asistenta de la „Neatza”, matinalul de la Antena 1, a avut o relație de aproximativ doi ani cu Cuza de la „Noaptea Târziu”. Deși s-au despărțit, cei doi au continuat să fie colegi, fapt care a alimentat zvonurile despre o posibilă împăcare. Totuși, la 3 ani de la despărțire, Cuza spune că nu mai are niciun sentiment de iubire față de fosta lui parteneră. 

Ramona Olaru a făcut portretul partenerul ideal

Ramona Olaru foarte clar ce-și dorește și nu este dispusă să mai facă compromisuri, așa cum proceda în trecut.

Ramona a declarat că a învățat din fostele relații și stie care sunt greșelile pe care nu le va mai repeta. Nu este dornică să se căsătorească în viitorul apropiat, însă și-ar dori un partener în care să poată avea încredere deplină.

Ramona Olaru, vacanță în Barbados de Revelion (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 17

Defect? Nu mai sunt rea cu băieții, nu mai sunt agasantă, nu mai sunt cicălitoare. Dar pe bune, ce trebuie să iasă cu băieții? Cu băieții ieși la 20 de ani, maxim 25. Când ți-ai luat nevastă, ieși cu familia, cu soția, cu copiii, îți faci distracția cu familia. Nu te plictisești așa, că faci tot felul de activități: dansezi, bei, mănânci, te duci în locuri, vizitezi, îți faci prieteni, îți faci tot felul de activități pe care nu le-ai fi făcut niciodată în momentul respectiv, așa cum am început eu să fac de câteva luni. Fac lucruri noi de fiecare dată”, a declarat Ramona Olaru, conform Ego.ro.

Invitată în podcastul lui Jorge, Ramona Olaru a explicat că nu poate să aibă o relație cu un bărbat care nu își dorește un copil. Vedeta de la Antena 1 a povestit că a avut cândva un iubit care avea un copil și i-a spus că, la un moment dat, ea și-ar dori o fetiță. Atunci, bărbatul i-a explicat că el nu își mai dorește copii, că are deja unul. Povestea s-a terminat acolo pentru că Ramona Olaru a pus punct.

Sursă foto: Libertatea – Instagram Ramona Olaru

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton