; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ramona Hanganu 2

Ramona Hanganu, de la SRC, a filmat pentru “Happy Show” cu două coaste fisurate

07 April 2014

Cu două coaste fisurate şi “împodobită” cu vânătăi pe mai multe porţiuni ale corpului, aşa a filmat Ramona Hanganu (23 de ani) pentru ediţia de miercuri, 9 aprilie, a “Happy Show”- ului Serviciului Român de Comedie.

Ramona Hanganu

Cu două zile înainte, avusese un accident de maşină, în urma căruia a ajuns, din drumul către o petrecere surpriză de ziua ei – împlinea 23 de ani – la spital.

“Eram cu nişte prieteni şi ne îndreptam către un loc surpriză, unde urma să fiu sărbătorită, când ne-am ciocnit cu un taxi. Am ajuns cu toţii la spital, mi s-au făcut nişte investigaţii, în urma cărora s-a constatat că, pe partea dreaptă, am două coaste fisurate. Mi s-a recomandat să port un corset, să nu fac mişcări bruşte şi să încerc să nu mă lovesc în zona respectivă. Mă doare destul de tare în zona asta, nu pot ridica nici braţul drept, dar nu fac o tragedie din asta. Putea fi, Doamne-fereşte, mult mai rău”, a declarat Ramona, la filmări.

Cum a făcut faţă situaţiei, vedeţi miercuri, de la ora 20.30, la “Happy Show”-ul Serviciului Român de Comedie, pe Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare