; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ramona Hanganu, pe genericul final de la “Moştenirea”

27 September 2010

Protagonista serialului Moştenirea', care va începe din 4 octombrie la Pro TV,  interpretează melodia de pe genericul de final al producţiei. Piesa Pentru tine' a fost compusă de Ionuţ Radu, iar filmările pentru videoclip au avut loc la studiourile MediaPro din Buftea.

Protagoniştii videoclipului sunt Ramona Hanganu şi Costin Sforaru, cei care în serial îi interpretează pe Carla şi Gabriel, două personaje care trăiesc o poveste de dragoste imposibilă.

Secvenţele pe care le-am filmat pentru acest clip sunt foarte romantice şi au o mare încărcătură emoţională. Pentru mine, asta înseamnă întotdeauna un plus de concentrare, pentru că încerc ca aceste sentimente să pară cât mai veridice şi toată starea care se creează între cele două personaje să treacă dincolo de micul ecran şi să ajungă la telespectator', a spus Costin.

Pentru că filmarea a avut loc pe malul lacului, ţânţarii şi musculiţele le-au cam dat bătăi de cap celor doi protagonişti. Există un cadru în care trebuie să stau jos, pe iarbă. A fost un pic mai complicat pentru că era plin de furnici care mişunau în jurul meu, iar eu trebuia să cânt în continuare. Am încercat însă să le ignor şi am mers mai departe', a povestit Ramona.

Vara aceasta, Ramona Hanganu a mai fost protagonista unui clip. Ea a cântat KK-MAKA', o parodie lansată de Serviciul Român de Comedie' după piesa Waka Waka', imnul Campionatului Mondial de Fotbal cântat de Shakira.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare